שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות

הנושא שיתוף מעבר דירה לשוכרים ביניינו ;)

שיתוף מעבר דירה לשוכרים ביניינו ;) 11 שנים 3 חודשים ago #27031

• aviv
  • aviv's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
שלום לחבר'ה קוראים לי אביב ורציתי לשתף אותכם במעבר שלי מי דירה שכורה לאזור הרבה יותר נוח וטוב למרכז תל אביב
החלטה משותפת משפחתית להרחיב את המשפחה נידרש חדר נוסף ומעלית כחובה אחריי שעברנו המון מתווכים והמון דירות נורא התבאסנו שלא מצאנו משהו מתאים שגם במחיר שיהיה לכיס לבסוף כמה לא מפתיע מצאנו דירה מדהימה שלושה חדרים עם מרפסת פתוחה בינונית מספיק למנגל שזה מצויין אחריי שסגרנו עם בעל הדירה שהוא בחור נחמד מאוד והסכים שנעבור לגור עצלו ואפילו הרשה לנו לבצעה שיפורים בדירה , שלא כולם נותנים לזה אישור.
אז התחיל הסיפור של ההובלה עכשיו אחריי שעברנו מספיק אנשיי מקצוע וביררנו מחירים והשווינו הגענו להובלת חמש כוכבים שבאמת נתנו שירות מהיר יעיל וזהיר סיפקו לנו ארגזים וסיילוטפ ליפניי ההובלה שזה חסך ממני למצוא 40 קרטונים ביום ההובלה הגיעו הצוות של ההובלה בזריזות ניילנו את הספות, כיסו את המקרר , ואת הטלוויזיות סובבו בפצפצים בקיצור סוף הדרך תוך 40 דק' דירה בקומה שנייה עם חדר מדרגות קטן זה זמן שיא רק הספקנו להכין קפה וכבר המובילים מבקשים את הכתובת של הדירה החדשה שזה בערך 30 דק' נסיעה מי שם אחריי שהגענו בזמן הנסיעה המובילים הזמינו מנופאי שהגיע והרים לדירה את כל התכולה ב 20 דק' כולנו היינו מאוד מרוצים מהתוצאה בקיצור החברה תותחים גם את הארון פירקו והרכיבו בזמן הזה רק מילים טובות מגיע להם
עכשיו מה שנישאר זה לעשות חנוכת בית :)
ובאמת החברה ניקרא "חמישה כוכבים "
זה באמת מה שהייתי נותן להם http:// www.star-hovalot.co.il
זה הטלפון שאני התקשרתי אליו 3175*
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד