הודעה חדשהקטגוריותנושאים אחרוניםעזרהחיפוש שלום, אורח שם משתמש סיסמא זכור אותי שכח את הסיסמה? שכח את שם המשתמש שלך? יצירת חשבון פורום כפר סבא - השכונות הירוקות פרויקטים וקבלנים - כפר סבא הירוקה שלום, חזרתי אחרי שנת שבתון: קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות Threaded Indented הנושא שלום, חזרתי אחרי שנת שבתון: שלום, חזרתי אחרי שנת שבתון: 11 שנים 5 חודשים ago #26937 נילי לא מחובר Fresh Boarder Posts: 7 הנה המלצה מקיפה שכתבה לי רכזת המשפחתונים שלי בשם דלית בינבנישתי, מרפאה בעיסוק, כשעזבתי את אילת לרעננה בשנת 96. קבצים מצורפים: 2014.jpg (43KB) hb9b6800.jpg (44KB) הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד Threaded Indented קטגוריות פורום כפר סבא - השכונות הירוקות - פרויקטים וקבלנים - כפר סבא הירוקה - תשתיות, פיתוח ואיכות הסביבה- כפר סבא הירוקה - עיצוב ואדריכלות פנים - מיזוג אוויר - כפר סבא הירוקה - מערכת החינוך וילדים - כפר סבא הירוקה - דיווח מפגעים - פורום דרושים ויד שניה - היכרות דיירים ונושאים כללים - כפר סבא הירוקה - צילומים - כפר סבא הירוקה - יעוץ משפטי - כפר סבא הירוקה - המלצות ספקים - כפר סבא הירוקה פורום כפר סבא - השכונות הירוקות פרויקטים וקבלנים - כפר סבא הירוקה שלום, חזרתי אחרי שנת שבתון: Powered by Kunena