שגיאה

COM_KUNENA_ERROR_TOKEN

שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות
  • עמוד:
  • 1
  • 2

הנושא תמהיל משכנתא

תגובה: תמהיל משכנתא 13 שנים 10 חודשים ago #20470

מהיכן הגעת לעצות על גבי האינטרנט????
בכל אופן, יש לבדוק תמהיל אישי פר לקוח.
אם אתה עומד לפני לקיחת משכנתא, ממליץ בחום, מתוך ניסיון אישי שלי ושל חברים להתייעץ עם הבחור שעבדתי איתו. הראיה היא לעתיד כולל שיקול של עמידה בדרישות שלך ושל בן/בת הזוג.
אני בכל אופן מאמין בפגישה פנים אל פנים ולא על גבי הרשת, כולל סימולציה. ממה שאני קורא למעלה, אתה כנראה אחרי התהליך. אם תזדקק לאיש קשר בנושא, צור עימי קשר במייל.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: תמהיל משכנתא 13 שנים 10 חודשים ago #20555

כמובן שלא אקח חבר-פורום להיות יועץ המשכנתא שלי, אבל באינטרנט יש עצות מעולות ואני מאוד אוהב לשאוב טיפים מפורומים כאלה - שאנשים ממש שמחים לחלוק מהניסיון שלהם ולעזור
חוץ מזה שקיבלתי פה כמה טיפים מעולים, לדוגמה לקחת חלק מהלוואה בריבית קבועה ללא הצמדה, וגם לבדוק על הסדנה הזאת של טפחות (במידה והוא חינמי)

תגובה: תמהיל משכנתא 13 שנים 10 חודשים ago #20605

• רחלי
  • רחלי's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
היי דניאל מה שלומך?
קודם כל לגבי הסכום כדאי להתייעץ עם מומחה למשכנתאות, בהתחשב בשווי הדירה, הוצאות נוספות והלוואות (אם יש) וכו'. אם אתה רוצה לחשב את ההחזר החודשי במסלול שמורכב ממס' תמהילים יש את המחשבון של טפחות www.mizrahi-tefahot.co.il/cgi-bin/bvisap...d=-9968&id=190788898(ראיתי את הקישורים ששמו לך אבל במחשבון הזה יש מס' אופציות בהתאם לתמהיל אז ייתכן וזה יהיה יותר אפקטיבי). ודבר אחרון, אני מאד מאמינה בעשיית שיעורי בית טרם צעדים משמעותיים ויתכן שסדנת משכנתאות גם תוכל לעזור לכם... בכל מקרה שיהיה כל טוב ובהצלחה וכמובן- ברוך בואך לשכונה!
עריכה אחרונה: 13 שנים 10 חודשים ago על ידי רחלי.

תגובה: תמהיל משכנתא 13 שנים 6 חודשים ago #22260

• הוד וקרן
  • הוד וקרן's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • פרץ לוזון- אהוד מנור 16
אני יודע שמדובר בנושא שדובר בעבר אבל אני מרגיש שאני חייב לשתף את כל מי שעומד לקחת משכנתא.
התחלתי תהליך לא מזמן של לברר מה הכי טוב לנו והגעתי בזכות המלצה מהפורום (תודה לאבי) לאתר הבא ואני ממליץ לכולם להתחיל מהאתר הזה ולקבל את כל האינפורמציה שבעולם.

כנסו לגוגל ותרשמו " משכנתא מן " ותגיעו אליו
או בלינק- mashcantaman.co.il

אם יש אתר חובה במדינה שלנו- זה האתר הזה.

תגובה: תמהיל משכנתא 13 שנים 6 חודשים ago #22269

• RIO
  • RIO's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
אני לקחתי סכום דומה שליש (מקסימום שנותנים) לקחנו בפריים סכום קטן היה בריבית אפסית צמוד מדד( אולי בעתיד נסגור את זה כי המדד מתחיל להשתולל- אך עד היום הרווחנו שם) והכמעט 60% בריבית קבוע בסביבות 4 וחצי אחוז.
שיהיה לך בהצלחה!
  • עמוד:
  • 1
  • 2