Urbanica כתב:aromasca היקר
אתה כותב בעילום שם ולכן אין לי מושג מה האינטרס שלך בלהשמיץ את הפרויקט של אורבניקה.
שמי אלי ואני עובד בחברת אורבניקה.
אז רק כדי להעמיד דברים על דיוקם:
1. כל הדירות בפרויקט מקבלות 2 חניות
2. תבדוק טוב לפני שאתה עורך השוואה בין מוצרים שונים
3. פערי המחירים שציינת הינם דמיוניים
מבקש את התנצלותך
אלי.
שלום אלי,
אני הוד, דייר של פרץ לוזון.
רציתי להגיד כמה דברים:
1. אני במקרה יכול להעיד שהכותב אמיתי, יצא לי להתכתב איתו השבוע. אל תדאג לא מדובר בהשמצה של קבלן אחר ואין פה אינטרס.
2. אם תחפש בפורום, תמצא שאני אישית כתבתי שראיתי בעבר פרוייקט שלכם בגנים ג' פ"ת והוא היה על פניו פרוייקט מעולה.
3. אנשי מכירות לעיתים נוהגים להציג אמת שונה בשביל להשיג מטרה מסויימת, לעיתים יש תוצאות שאיש המכירות לא רצה להשיג בעקבות דברים אלה. כנראה שבאותה שיחה אכן נאמרה לו האינפורמציה (שלדברייך שגויה). מחשבה לעתיד.
4. אם אתם מגלמים שתי חניות במחיר הדירה, ללא מיקוח, לדירת 4 חדרים באיזור 80- תבורכו. זה ממש לא טריוויאלי לאיזור 80.
5. אני מאמין שהוא עשה בדיקה מאד מקיפה, לראייה הוא רשם שמות קבלנים רבים שהוא בא במגע כלשהו איתם.
לסיום- אני מאד מופתע (לטובה) שאיש מכירות של קבלן מזדהה בפורום . יש קבלנים פה שבכלל אין להם מושג איך מתחברים לאינטרנט או לחילופין שהאתר שלהם נראה כמו אחד שכתבו אותו בגיאוסיטיס.
יש קבלנים שנכנסים בשמות בדויים ומלכלכים על אחרים או מפארים את עצמם ויש את הסוג הכי נורא שנכנסים לאינטרנט בשביל לצנזר (באמת לא שמענו מזמן מאריק, עוד לקוח מאושר של אקו זיתוני).
אני חושב שאיש מכירות צריך להיכנס לפורום בשמו האמיתי ולתת מענה לכל שאלה או תהיה ולעשות עבודת רשת חברתית.
קבלנים מפגרים שנים אחורה ביחס שלהם למדיית האינטרנט. אין להם מושג כמה זה מוכר.