שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות
  • עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3

הנושא חנייה ב4 חד' / מצוקת חנייה?

תגובה: חנייה ב4 חד' / מצוקת חנייה? 13 שנים 11 חודשים ago #19506

• הוד וקרן
  • הוד וקרן's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • פרץ לוזון- אהוד מנור 16
Urbanica כתב:
aromasca היקר

אתה כותב בעילום שם ולכן אין לי מושג מה האינטרס שלך בלהשמיץ את הפרויקט של אורבניקה.

שמי אלי ואני עובד בחברת אורבניקה.

אז רק כדי להעמיד דברים על דיוקם:

1. כל הדירות בפרויקט מקבלות 2 חניות
2. תבדוק טוב לפני שאתה עורך השוואה בין מוצרים שונים
3. פערי המחירים שציינת הינם דמיוניים

מבקש את התנצלותך

אלי.

שלום אלי,
אני הוד, דייר של פרץ לוזון.
רציתי להגיד כמה דברים:
1. אני במקרה יכול להעיד שהכותב אמיתי, יצא לי להתכתב איתו השבוע. אל תדאג לא מדובר בהשמצה של קבלן אחר ואין פה אינטרס.
2. אם תחפש בפורום, תמצא שאני אישית כתבתי שראיתי בעבר פרוייקט שלכם בגנים ג' פ"ת והוא היה על פניו פרוייקט מעולה.
3. אנשי מכירות לעיתים נוהגים להציג אמת שונה בשביל להשיג מטרה מסויימת, לעיתים יש תוצאות שאיש המכירות לא רצה להשיג בעקבות דברים אלה. כנראה שבאותה שיחה אכן נאמרה לו האינפורמציה (שלדברייך שגויה). מחשבה לעתיד.
4. אם אתם מגלמים שתי חניות במחיר הדירה, ללא מיקוח, לדירת 4 חדרים באיזור 80- תבורכו. זה ממש לא טריוויאלי לאיזור 80.
5. אני מאמין שהוא עשה בדיקה מאד מקיפה, לראייה הוא רשם שמות קבלנים רבים שהוא בא במגע כלשהו איתם.

לסיום- אני מאד מופתע (לטובה) שאיש מכירות של קבלן מזדהה בפורום . יש קבלנים פה שבכלל אין להם מושג איך מתחברים לאינטרנט או לחילופין שהאתר שלהם נראה כמו אחד שכתבו אותו בגיאוסיטיס.
יש קבלנים שנכנסים בשמות בדויים ומלכלכים על אחרים או מפארים את עצמם ויש את הסוג הכי נורא שנכנסים לאינטרנט בשביל לצנזר (באמת לא שמענו מזמן מאריק, עוד לקוח מאושר של אקו זיתוני).

אני חושב שאיש מכירות צריך להיכנס לפורום בשמו האמיתי ולתת מענה לכל שאלה או תהיה ולעשות עבודת רשת חברתית.
קבלנים מפגרים שנים אחורה ביחס שלהם למדיית האינטרנט. אין להם מושג כמה זה מוכר.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: חנייה ב4 חד' / מצוקת חנייה? 13 שנים 11 חודשים ago #19508

• dudig
  • dudig's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • רשום לקבוצת רכישה ב-60
אנחנו בפרוייקט בקבוצת רכישה ב-60 לקראת סיום ואצלנו כל דירה כולל 4 חדרים קיבלו 2 חניות מקורות.
אולי שווה לך לבדוק אם ישנן קבוצות רכישה נוספות ששם הנושא יותר מסודר ושקוף.

תגובה: חנייה ב4 חד' / מצוקת חנייה? 13 שנים 11 חודשים ago #19509

• סיון
  • סיון's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • מנרב בניין B
יותר ויותר קבלנים דורשים פה התנצלויות.
למקרה שלא הבינו מטרת הפורום אינה רק להלל ולשבח.
דמוקרטיה עדיין קיימת פה?
הבעת דיעה שלילית היא לגיטימית גם אם אינה נכונה בעיני האחרים.
משפ' קולנדר
עוברת לכפר סבא

תגובה: חנייה ב4 חד' / מצוקת חנייה? 13 שנים 11 חודשים ago #19510

• סיון
  • סיון's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • מנרב בניין B
הוד וקרן כתב:
Urbanica כתב:
aromasca היקר

אתה כותב בעילום שם ולכן אין לי מושג מה האינטרס שלך בלהשמיץ את הפרויקט של אורבניקה.

שמי אלי ואני עובד בחברת אורבניקה.

אז רק כדי להעמיד דברים על דיוקם:

1. כל הדירות בפרויקט מקבלות 2 חניות
2. תבדוק טוב לפני שאתה עורך השוואה בין מוצרים שונים
3. פערי המחירים שציינת הינם דמיוניים

מבקש את התנצלותך

אלי.

שלום אלי,
אני הוד, דייר של פרץ לוזון.
רציתי להגיד כמה דברים:
1. אני במקרה יכול להעיד שהכותב אמיתי, יצא לי להתכתב איתו השבוע. אל תדאג לא מדובר בהשמצה של קבלן אחר ואין פה אינטרס.
2. אם תחפש בפורום, תמצא שאני אישית כתבתי שראיתי בעבר פרוייקט שלכם בגנים ג' פ"ת והוא היה על פניו פרוייקט מעולה.
3. אנשי מכירות לעיתים נוהגים להציג אמת שונה בשביל להשיג מטרה מסויימת, לעיתים יש תוצאות שאיש המכירות לא רצה להשיג בעקבות דברים אלה. כנראה שבאותה שיחה אכן נאמרה לו האינפורמציה (שלדברייך שגויה). מחשבה לעתיד.
4. אם אתם מגלמים שתי חניות במחיר הדירה, ללא מיקוח, לדירת 4 חדרים באיזור 80- תבורכו. זה ממש לא טריוויאלי לאיזור 80.
5. אני מאמין שהוא עשה בדיקה מאד מקיפה, לראייה הוא רשם שמות קבלנים רבים שהוא בא במגע כלשהו איתם.

לסיום- אני מאד מופתע (לטובה) שאיש מכירות של קבלן מזדהה בפורום . יש קבלנים פה שבכלל אין להם מושג איך מתחברים לאינטרנט או לחילופין שהאתר שלהם נראה כמו אחד שכתבו אותו בגיאוסיטיס.
יש קבלנים שנכנסים בשמות בדויים ומלכלכים על אחרים או מפארים את עצמם ויש את הסוג הכי נורא שנכנסים לאינטרנט בשביל לצנזר (באמת לא שמענו מזמן מאריק, עוד לקוח מאושר של אקו זיתוני).

אני חושב שאיש מכירות צריך להיכנס לפורום בשמו האמיתי ולתת מענה לכל שאלה או תהיה ולעשות עבודת רשת חברתית.
קבלנים מפגרים שנים אחורה ביחס שלהם למדיית האינטרנט. אין להם מושג כמה זה מוכר.

הי הוד,
יש אנשים כמו אריק ....שנאסר עליהם להתכתב בפורום.

נכון שי?
משפ' קולנדר
עוברת לכפר סבא

תגובה: חנייה ב4 חד' / מצוקת חנייה? 13 שנים 11 חודשים ago #19511

• guy-sh
  • guy-sh's Avatar
  • לא מחובר
  • Administrator
  • שבירו - בנין 1
  • Thank you received: 1
אנחנו מקפידים לשמור בפורום על הזכויות של כל המשתתפים.
גיא שמואלי
מנהל האתר
כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות
עריכה אחרונה: 13 שנים 11 חודשים ago על ידי guy-sh.

תגובה: חנייה ב4 חד' / מצוקת חנייה? 13 שנים 11 חודשים ago #19512

• aromasca
  • aromasca's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • פרץ לוזון - בניין F
ברור לי מאוד מהו חוק לשון הרע ואיך הוא בא לידי ביטוי במדיה החברתית, אני פעיל באין ספור פורומים, וקהילות באינטרנט ויודע היטב מהם הגבולות.

אין כאן עניין של לשון הרע מכיוון שציינתי עובדות כפי שנמסרו לי על ידי איש המכירות של החברה. במידה והיו אי דיוקים או אי הבנות בין מה שנמסר לי לבין מה שאנשי מכירות אחרים שאיתם לא דיברתי מוסרים ללקוחות הבעייה היא בלעדית של החברה ואינני יכול לשבת ולדבר עם כל אחד מנציגי המכירות שלה בסבבים. בנוגע לנושא החנייה ייתכן שהנושא לא היה מספיק ברור, שוב גם זו אחריות החברה להבהיר בצורה ברורה דיו ע"מ שמי שמתעניין כמוני יבין שהמחיר מגלם כבר את החנייה ואין צורך להוסיף סכום נוסף ע"מ לקבל חנייה נוספת. ולכן בעניין הזה לאחר שקראתי את הודעתו של אלי מחברת אורבניקה, הובהרה הנקודה והתנצלתי על אי הדיוק כפי שהובן על ידי. ציינתי בהודעתי הקודמת שבמידה והדברים היו ברורים יותר הייתי לוקח גם אותם בחשבון ולא פוסל אותם ע"ס הנתונים שחשובים לי באופן אישי כאשר אני מחפש דירה באיזור.

אני גם רוצה לקוות שלא כך אתם נוהגים עם חברי פורום חדשים אחרים שהיו נוטשים את הפורום במהרה במידה והיו מקבלים סט של תגובות כזה.

תגובה: חנייה ב4 חד' / מצוקת חנייה? 13 שנים 11 חודשים ago #19515

• הוד וקרן
  • הוד וקרן's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
לא צריך להתנצל.
לא כתבת משהו מתוך כוונה לפגוע, הרי אתה באמת ותמים מחפש דירה לטעמך ואתה בשלב איסוף הנתונים.
שיהיה בהצלחה.

תגובה: חנייה ב4 חד' / מצוקת חנייה? 13 שנים 11 חודשים ago #19526

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
כנראה יש דברים שפשוט אסור להגיד...

תגובה: חנייה ב4 חד' / מצוקת חנייה? 13 שנים 11 חודשים ago #19531

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
שלום לכולם :laugh:

אף אחד לא אסר עלי כלום או הגביל אותי באיזושהי צורה.
אני יכול להתבטא בחופשיות בפורום הזה ותודה על כך.

לא התייחסתי מזמן כי פשוט אני מותש לחלוטין מכל הסיפור של העבודה מול הקבלן.

הדירה ממש אחלה, אבל יש דברים שעדיין לא תוקנו - כולל גם כאלה שהופיעו בפרוטוקול המסירה (לפני יותר משנה וחצי !!!).

מה שמאד בולט לרעה זה רמת השירות לו אנו זוכים וכן ליקויים ברכוש משותף שטרם תוקנו - כולל כאלה הנראים לעין בלובי הבנין (סימני נזילה דוחים מול המעלית, דלת יציאה שחורצת שריטות בריצוף השיש ועוד).

לראשונה בחיי אני מבין מה משמעות המונח עגמת נפש בהקשר של נזקי ממון. תמיד התייחסתי לזה בזלזול - "עגמת נפש" כאילו איזה יפה נפש צריך להיות כדי שתהיה עגמת נפש בגלל משהו פיזי. הפעם למדתי את השעור שלי - כל פעם שאני יוצא מהמעלית בלובי וכל פעם שאני יוצא לחניה ונתקל בדלת המעצבנת ויש עוד לא מעט דברים כאלה.

אז הכל בסדר אצלי - פשוט קצת עייפתי . . .
אבל אולי לאחר שאנוח קצת אתעורר מחדש :woohoo:

תגובה: חנייה ב4 חד' / מצוקת חנייה? 13 שנים 11 חודשים ago #19538

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
אריק,
טוב לראות שאתה עוד איתנו :P

הקבלנים בשוק. לא מבינים שהיום אינטרנט מתחיל מחאות וחרמים, ושהיום כדי לקבל שם טוב, צריך ממש לספק שירות...

מקווה שהסוררים ילמדו את הלקח ובמקום לאיים/לסרב לשתף פעולה, יתחילו לעשות את מה שמשלמים להם (יש של) כסף לעשות

תגובה: חנייה ב4 חד' / מצוקת חנייה? 13 שנים 6 חודשים ago #22472

• assaf
  • assaf's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
חברים, לא יודע מי הצליח לקבל את כמות החניות לה הוא ייחל. אבל אני ממליץ כאן מטעם חברת ד.ג.א על מתקני החנייה של חברת ישראליפט הוותיקה בישראל

- אין תלות בין מכוניות. (כל אחד יכול להחנות ולהוציא את הרכב מבלי להפריע לרכב השני)

- אין צורך בחפירת בורות או שום שינוי בקרקע - אפשר פשוט להניח את המתקן על הרצפה ולהפעיל.

ושיהיה לכולם בהצלחה

תגובה: חנייה ב4 חד' / מצוקת חנייה? 13 שנים 6 חודשים ago #22473

• הוד וקרן
  • הוד וקרן's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
למרות שזה סוג ספאם, נכנסתי וביררתי על המתקן הזה.
למי שמעוניין בוידאו של המוצר-
tinyurl.com/8lmnlqs
  • עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3