שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות
  • עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3

הנושא חנייה ב4 חד' / מצוקת חנייה?

חנייה ב4 חד' / מצוקת חנייה? 14 שנים 2 שבועות ago #19229

• aromasca
  • aromasca's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • פרץ לוזון - בניין F
היי אנחנו מתעניינים ברכישת דירה ב60 אצל שבירו אבל לצערנו לא נמכרות מספיק חניות עבור הדירות שאנחנו מחפשים... עשיתי סיבוב בשכונה ונראה כי כרגע לפחות יהיה חנייה אבל בבירור הולכת להיות מצוקת חנייה קשה בשכונה מכיוון שדירות 4 חדרים נמכרות עם חנייה אחת בלבד, ואני לא מכיר הרבה משפחות שמתנהלות עם רכב אחד והבנייה היא מאוד צפופה.. גם כשהתעניינו לגבי הוספת תשלום על חנייה נוספת נאמר לנו שהחניות ממוספרות ואין אופצייה כזו, מדובר בבניין 17 או 18.

מה אתם עושים/מתכננים לעשות עם בעיות החנייה? האם באמת אין קבלן בכפ"ס הירוקה שמוכר 4 חדרים עם 2 חניות? כמה הזויה הדרישה הזו??

תודה מראש!
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: חנייה ב4 חד' / מצוקת חנייה? 14 שנים 2 שבועות ago #19230

• הוד וקרן
  • הוד וקרן's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • פרץ לוזון- אהוד מנור 16
בואי אני אספר לך מה קורה ב-80
שם מכרו דירות 6 חדרים עם חנייה אחת!
ב-80 הולך להיות מאד צפוף, ב-60 איכשהו מכיוון שהבנייה יותר נמוכה אז יהיה פחות צפוף, וכן את צודקת בירוקה הסטנדרט ל-2 חניות זה לפחות 5 חדרים. 4 חדרים זה נס שיש להם חנייה בכלל.
הקבלן שלנו פרץ לוזון מוכר דירות 4 חדרים אבל אין לי מושג לגביי החנייה שלהם, בטוח שאם יהיה 2 חניות אז זה יהיה כפול. תבררי.

תגובה: חנייה ב4 חד' / מצוקת חנייה? 14 שנים 2 שבועות ago #19235

• מיכל
  • מיכל's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
  • פרוייקט VIEW השכונה הירוקה
חג שמח,

אנחנו קנינו הפרוייקט view דירת 4 חדרים ועמדה בפנינו האופציה לקבל 2 חניות עיליות, או חניה תת קרקעית אחת ואחת נוספת בתשלום. בפרוייקט קירת הסטנדרט הוא שתיי חניות תת קרקעיות.

בכל מקרה מציעים לא להתפשר בנושא החניות.

תגובה: חנייה ב4 חד' / מצוקת חנייה? 14 שנים 1 שבוע ago #19260

אנחנו קנינו בקירת דירת 4 חד' והיא הגיעה עם 2 חניות תת קרקעיות (חניות עוקבות).

תגובה: חנייה ב4 חד' / מצוקת חנייה? 14 שנים 1 שבוע ago #19274

• aromasca
  • aromasca's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • פרץ לוזון - בניין F
דיברתי עם קירת, ישנה דירה אחרונה באכלוס עד סוף השנה, בכ"א כל הדירות משווקות עם חנייה אחת.
אין לי טענה כלפי קירת או שבירו ספציפית אלא יותר לעיריית כפ"ס על כך שהיא מאפשרת למצוקת החנייה הזו להתהוות בשכונות חדשות, אני די חושב שזה ביזיון לאפשר ב2012 לבנות דירות כ"כ גדולות למאות משפחות ולא לחשוב על חניות, לצערי אאלץ לפנות לכיוונים שונים מהשכונה הכביכול ירוקה כי אני לא רואה את עצמי מענה אותי ואת משפחתי במשך שנים על המחסור בחנייה.

תודה

תגובה: חנייה ב4 חד' / מצוקת חנייה? 14 שנים 1 שבוע ago #19276

• אסף
  • אסף's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
שלום רב ,

מבירור שערכתי לאחרונה אצל הקבלנים השונים .
קיים פרויקט חדש של חברת אורבניקה המקימה 4 בניינים במתחם 80 לפי דברי איש המכירות כל דירה בפרויקט משווקת עם 2 חניות כאשר הרוב הגדול הינו ב- חניון תת קרקעי ושאר החניות הינם בקומת מס"ד ( חניות מקורות בקומת הכניסה ).

תגובה: חנייה ב4 חד' / מצוקת חנייה? 14 שנים 1 שבוע ago #19279

• הוד וקרן
  • הוד וקרן's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
אני מציע לאנשים לא להתקרב לקבלן שנותן חנייה אחת.
2 חניות חייב להיות סטנדרט ודירת 6 חדרים בכלל הייתי מצפה ל-3 חניות (לא חובה).

תגובה: חנייה ב4 חד' / מצוקת חנייה? 14 שנים 1 שבוע ago #19284

• aromasca
  • aromasca's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • פרץ לוזון - בניין F
הוד וקרן אני מסכים לחלוטין, הבעייה שהקבלנים לא חושבים בצורה דומה, קיימת דרישה למינימום של 1.7 דירות בכפ"ס הירוקה ולכן מגלגלים את כל ההפרשים מ4 החדרים כלפי 5 או 6 חדרים ומעלה... די בזיוני שזה מה שהעירייה מוכנה לקבל, שבסופו של דבר תהיה להם שכונה עם אפס חנייה.

בכ"א דיברתי עם אורבניקה, הם אמנם לא משווקים את דירות ארבעת החדרים עם חנייה נוספת אבל ניתן להוסיף אחת בתשלום, מיותר לציין שמחיר הפתיחה שלהם הינו בהפרש של מעל 100 א"ש אל מול קבלנים אחרים בכפ"ס הירוקה אז אני לא ממש מוצא את הטעם אפילו ללכת למשרדים שלהם.

אז עד כה יש לנו עם חנייה אחת:
שבירו
קירת
נווה מרום
בוני התיכון
view
נווה מרום

ואת אורבניקה שמבקשים מחיר לא תחרותי וזה לפני שקלול חנייה נוספת.

האם קיימות חברות אחרות באיזור שבונות 4 חדרים עם 2 חניות ?

תגובה: חנייה ב4 חד' / מצוקת חנייה? 14 שנים 1 שבוע ago #19290

• הוד וקרן
  • הוד וקרן's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
aromasca כתב:
הוד וקרן אני מסכים לחלוטין, הבעייה שהקבלנים לא חושבים בצורה דומה, קיימת דרישה למינימום של 1.7 דירות בכפ"ס הירוקה ולכן מגלגלים את כל ההפרשים מ4 החדרים כלפי 5 או 6 חדרים ומעלה... די בזיוני שזה מה שהעירייה מוכנה לקבל, שבסופו של דבר תהיה להם שכונה עם אפס חנייה.

בכ"א דיברתי עם אורבניקה, הם אמנם לא משווקים את דירות ארבעת החדרים עם חנייה נוספת אבל ניתן להוסיף אחת בתשלום, מיותר לציין שמחיר הפתיחה שלהם הינו בהפרש של מעל 100 א"ש אל מול קבלנים אחרים בכפ"ס הירוקה אז אני לא ממש מוצא את הטעם אפילו ללכת למשרדים שלהם.

אז עד כה יש לנו עם חנייה אחת:
שבירו
קירת
נווה מרום
בוני התיכון
view
נווה מרום

ואת אורבניקה שמבקשים מחיר לא תחרותי וזה לפני שקלול חנייה נוספת.

האם קיימות חברות אחרות באיזור שבונות 4 חדרים עם 2 חניות ?

כמו שכתבתי, הקבלן שלי בונה 4 חדרים. אני לא יודע לגביי החנייה שמגיע ל-4 חדרים, זה אתה צריך לעשות.

תגובה: חנייה ב4 חד' / מצוקת חנייה? 14 שנים 1 שבוע ago #19292

• אהוד
  • אהוד's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
  • קירת
אין ספק שמצוקת החניה תהיה הבעיה הרצינית ביותר בשכונה.
אנחנו קנינו בקירת 4 חדרים סטנדרטית וקיבלנו חניה אחת. דירות 4 חדרים גדולות קיבלו 2 חניות עוקבות.
ע"פ התב"ע, תקן החניה בשכונה הינו 1.7 חניות ליחידת דיור.
שיהיה לנו בהצלחה ...

תגובה: חנייה ב4 חד' / מצוקת חנייה? 13 שנים 11 חודשים ago #19504

• Urbanica
  • Urbanica's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
aromasca היקר

אתה כותב בעילום שם ולכן אין לי מושג מה האינטרס שלך בלהשמיץ את הפרויקט של אורבניקה.

שמי אלי ואני עובד בחברת אורבניקה.

אז רק כדי להעמיד דברים על דיוקם:

1. כל הדירות בפרויקט מקבלות 2 חניות
2. תבדוק טוב לפני שאתה עורך השוואה בין מוצרים שונים
3. פערי המחירים שציינת הינם דמיוניים

מבקש את התנצלותך

אלי.

תגובה: חנייה ב4 חד' / מצוקת חנייה? 13 שנים 11 חודשים ago #19505

• aromasca
  • aromasca's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • פרץ לוזון - בניין F
אלי שלום רב, אין לי שום אינטרס להשמיץ את הפרוייקט של אורבניקה בשום אופן, אני לקוח לגיטימי שערך\עורך השוואה הוגנת אל מול מרבית הקבלנים שמשווקים כרגע דירות 4 חדרים בכפ"ס הירוקה וההפרש שרשמתי לעי"ל הינו כפי שנמסר לי ע"י איש המכירות שעימו דיברתי טלפונית אל מול קבלנים אחרים שאני ביררתי מולם לגבי המחיר ולכן אינני מוצא שום טעם להתנצל על כך והמחירים הם לא דמיוניים בשום אופן, לצורך העניין קיימים קבלנים שמשווקים באופן גלוי לחלוטין גם בהפרשים הגדולים מ100 א"ש בצורה משמעותית אל מול המחיר שנאמר לי בטלפון.

בנוגע לחניות, זה מה שהובן על ידי בשיחת הטלפון עם איש המכירות, שהדירות משווקות עם חנייה אחת ואופצייה להוספת חנייה נוספת בתשלום. במידה והדבר אינו מדוייק והדירות כולן משווקות עם 2 חניות אני מתנצל על אי הדיוק ולוקח את דברי בחזרה בנוגע לכך.

לצערי ההבנות שלי מהשיחה עם נציג המכירות שלכם גרמו לי לפסול את הבחינה העמוקה יותר של הפרוייקט כבר בשלב השיחה הטלפונית לצערי והייתי ממליץ לבחון מחדש את אופן מתן המידע\שיווק של הפרוייקט בנקודות הללו כדי שהדברים יהיו ברורים יותר ולהמנע מפספוס מידע שכזה בעתיד. ממבט מדוקדק יותר באתר שלכם בהחלט נראה פרוייקט נהדר וחבל לי שזה לא הסתדר בינינו בשלב כ"כ מוקדם על סמך שיחת השיווק שלא הציגה את היתרונות שלכם על הצד הטוב ביותר ע"מ להתקדם.
עריכה אחרונה: 13 שנים 11 חודשים ago על ידי aromasca.
  • עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3