Dov כתב:שלום לכולם ,
אני מחפש דירה גדולה (ויחסית זולה) בירוקה.
ראיתי שלשבירו יש מבצע 1.820 על דירות 6 חדרים.
שסיירתי באזור התרשמתי שמתחם 60 יותר מרווח ממתחם 80 אבל מקריאה בפורום נראה שיותר אנשים העדיפו לרכוש בשבירו 80 ולא שבירו 60 (אלא אם אני טועה).
אשמח אם תוכלו להאיר את עיניי אם אני מפספס כאן משהו , ובלי קשר אם יש עוד פרוייקטים שמוכרים דירות גדולות במחירים סבירים (1.900 ומטה

)
תודה רבה חברים !!!
דב.
היי דב,
לפני שאתחיל אני אאחל לך בהצלחה בבחירה, השכונה הירוקה היא שכונה איכותית ומעולה ולא משנה מה תבחר- עשית בשכל.
לגביי 60 מול 80, בעיקרון אין הבדלים משמעותיים, כל אחד וסיבותיו ומה חשוב לו יותר.
לגביי מה שחשת ש-60 מרווח יותר, גם אני חושב ככה וזה גם מרגיש ככה אבל רק כאשר כל השכונה תהיה בנויה נדע מה נכון ומה לא.
לא יודע איך הגעת לזה שיש העדפה ל-80, מה שכן יש הרבה יותר פרוייקטים ב-80 ולכן יותר קונים ומכאן שקולם נשמע חזק יותר, אל תשכח שב-80 התחילה הבנייה מאוחר יותר ואילו ב-60 יש כבר כאלה שגרים מעל שנה והם באופן טבעי יותר שקטים בלספר על "העדפות שלהם"
לגביי המחירים, אני מכיר מישהי שהתעניינה אצל שבירו בעקבות המבצע והיא הצליחה להבין ששבירו הוריד מחירים לכמה דירות ספציפיות שיש לו בעייה למכור אותם (בעייה = חניה בעייתית, חסר מחסן, דירות קטנות, חלוקה פנימית לא טובה, על כביש 4). אין ספק שעדיין המחיר הוא אטרקטיבי לשכונה שלנו.
אני בטוח שיש קבלנים בפחות מ 1.9, למשל הקבלן שאני קניתי ממנו ואני מניח שיש קבוצת רכישה ובטוח גם אחרים.
אם אני יכול להנחות אותך- תרשום לעצמך מה חשוב לך באמת ותעבור בין כל הקבלנים ותראה מי עומד בציפיות. קריטריונים לדוגמא: מחיר, ביה"ס/גן, גודל דירה, מפרט, רזומה של הקבלן, מקומות חנייה, גודל מחסן, מספר קומות בבניין, קרבה לכבישים, ועוד...
לי למשל בתור אחד שגר שנים במגדל בלב רמת-גן היה חשוב שזה לא יהיה מגדל ושיהיה בסביבה ירוקה באמת. כל אחד והשריטה שלו.
בהצלחה