שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות
  • עמוד:
  • 1
  • 2

הנושא מתבלט לפני רכישה - שבירו 60 או 80

מתבלט לפני רכישה - שבירו 60 או 80 14 שנים 2 חודשים ago #18750

• Dov
  • Dov's Avatar
שלום לכולם ,
אני מחפש דירה גדולה (ויחסית זולה) בירוקה.
ראיתי שלשבירו יש מבצע 1.820 על דירות 6 חדרים.
שסיירתי באזור התרשמתי שמתחם 60 יותר מרווח ממתחם 80 אבל מקריאה בפורום נראה שיותר אנשים העדיפו לרכוש בשבירו 80 ולא שבירו 60 (אלא אם אני טועה).

אשמח אם תוכלו להאיר את עיניי אם אני מפספס כאן משהו , ובלי קשר אם יש עוד פרוייקטים שמוכרים דירות גדולות במחירים סבירים (1.900 ומטה :-) )

תודה רבה חברים !!!
דב.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: מתבלט לפני רכישה - שבירו 60 או 80 14 שנים 2 חודשים ago #18753

• הוד וקרן
  • הוד וקרן's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • פרץ לוזון- אהוד מנור 16
Dov כתב:
שלום לכולם ,
אני מחפש דירה גדולה (ויחסית זולה) בירוקה.
ראיתי שלשבירו יש מבצע 1.820 על דירות 6 חדרים.
שסיירתי באזור התרשמתי שמתחם 60 יותר מרווח ממתחם 80 אבל מקריאה בפורום נראה שיותר אנשים העדיפו לרכוש בשבירו 80 ולא שבירו 60 (אלא אם אני טועה).

אשמח אם תוכלו להאיר את עיניי אם אני מפספס כאן משהו , ובלי קשר אם יש עוד פרוייקטים שמוכרים דירות גדולות במחירים סבירים (1.900 ומטה :-) )

תודה רבה חברים !!!
דב.

היי דב,
לפני שאתחיל אני אאחל לך בהצלחה בבחירה, השכונה הירוקה היא שכונה איכותית ומעולה ולא משנה מה תבחר- עשית בשכל.
לגביי 60 מול 80, בעיקרון אין הבדלים משמעותיים, כל אחד וסיבותיו ומה חשוב לו יותר.
לגביי מה שחשת ש-60 מרווח יותר, גם אני חושב ככה וזה גם מרגיש ככה אבל רק כאשר כל השכונה תהיה בנויה נדע מה נכון ומה לא.

לא יודע איך הגעת לזה שיש העדפה ל-80, מה שכן יש הרבה יותר פרוייקטים ב-80 ולכן יותר קונים ומכאן שקולם נשמע חזק יותר, אל תשכח שב-80 התחילה הבנייה מאוחר יותר ואילו ב-60 יש כבר כאלה שגרים מעל שנה והם באופן טבעי יותר שקטים בלספר על "העדפות שלהם"

לגביי המחירים, אני מכיר מישהי שהתעניינה אצל שבירו בעקבות המבצע והיא הצליחה להבין ששבירו הוריד מחירים לכמה דירות ספציפיות שיש לו בעייה למכור אותם (בעייה = חניה בעייתית, חסר מחסן, דירות קטנות, חלוקה פנימית לא טובה, על כביש 4). אין ספק שעדיין המחיר הוא אטרקטיבי לשכונה שלנו.
אני בטוח שיש קבלנים בפחות מ 1.9, למשל הקבלן שאני קניתי ממנו ואני מניח שיש קבוצת רכישה ובטוח גם אחרים.

אם אני יכול להנחות אותך- תרשום לעצמך מה חשוב לך באמת ותעבור בין כל הקבלנים ותראה מי עומד בציפיות. קריטריונים לדוגמא: מחיר, ביה"ס/גן, גודל דירה, מפרט, רזומה של הקבלן, מקומות חנייה, גודל מחסן, מספר קומות בבניין, קרבה לכבישים, ועוד...

לי למשל בתור אחד שגר שנים במגדל בלב רמת-גן היה חשוב שזה לא יהיה מגדל ושיהיה בסביבה ירוקה באמת. כל אחד והשריטה שלו.

בהצלחה

תגובה: מתבלט לפני רכישה - שבירו 60 או 80 14 שנים 2 חודשים ago #18754

• Dov
  • Dov's Avatar
בוקר טוב , כיום מה שחשוב לי הוא שהדירה תהיה שקטה , שתהיה קרבה לגני ילדים ובעתיד הלא רחוק בית ספר (הגדולה בת שלוש וחצי) אחד הדברים החשובים הוא שהאיכלוס יהיה לא רחוק מידי (לקראת סוף השנה) מכיוון שאני רוצה לעשות שינויים בדירה (שבירת קירות וכו...) ולא מעוניין להוציא על זה כסף . גם ככה התקציב גבולי.
תודה רבה על התשובה

תגובה: מתבלט לפני רכישה - שבירו 60 או 80 14 שנים 2 חודשים ago #18758

• יאיא
  • יאיא's Avatar
עריכה אחרונה: 14 שנים 2 חודשים ago על ידי יאיא.

תגובה: מתבלט לפני רכישה - שבירו 60 או 80 14 שנים 2 חודשים ago #18760

• Dov
  • Dov's Avatar
היי קובי,
האם הם התגמשו במחיר / במשא ומתן?
שהייתי שם המחירים של ה 5 חדרים במגדל היו יותר גבוהים מ6 חדרים בבניינים 17 / 18.
אם זה לא יהיה חצוף , אשמח לדבר איתך לקבל חוות דעת.

תגובה: מתבלט לפני רכישה - שבירו 60 או 80 14 שנים 2 חודשים ago #18761

• יאיא
  • יאיא's Avatar
עריכה אחרונה: 14 שנים 2 חודשים ago על ידי יאיא.

תגובה: מתבלט לפני רכישה - שבירו 60 או 80 14 שנים 2 חודשים ago #18762

• הוד וקרן
  • הוד וקרן's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
Dov כתב:
בוקר טוב , כיום מה שחשוב לי הוא שהדירה תהיה שקטה , שתהיה קרבה לגני ילדים ובעתיד הלא רחוק בית ספר (הגדולה בת שלוש וחצי) אחד הדברים החשובים הוא שהאיכלוס יהיה לא רחוק מידי (לקראת סוף השנה) מכיוון שאני רוצה לעשות שינויים בדירה (שבירת קירות וכו...) ולא מעוניין להוציא על זה כסף . גם ככה התקציב גבולי.
תודה רבה על התשובה

אין לי מושג על איזה בניין אתה מדבר אבל שבירו ב-60 כיום בונה בקרבת הבית-ספר כמה בניינים (משהו כמו 300 מטר +-), לגביי שקט אז זה כבר תלוי בקרבה לכביש 4 יש להם בניינים מאד שקטים ויש פחות, לגביי אכלוס זה תלוי בבניין אבל מאחרים ידוע הוא ששבירו מקדים (אם כי יש מחיר לזה באיכות הבנייה- תשאל את השבירויים של A B C D E).
בזמנו גם אני הייתי בתהליך מולם והם היו אנשי מקצוע, סבלניים ונעימים ובתחושה שלי מאד הגונים.

חשוב מאד- אם אתה מתכוון לעשות שינויים קח בחשבון שתוציא הרבה כסף. למעשה על המחיר שתסגור אתה תוציא מינימום 10% ותלוי בשינויים זה עלול להגיע לאף יותר.
ולכן טיפ קטן- תבקש משבירו לתמחר לך את הדירה עם השינוים שאתה רוצה כי אחרת תשלם וביוקר. טיפ קטן ששווה הרבה כסף.

תגובה: מתבלט לפני רכישה - שבירו 60 או 80 14 שנים 2 חודשים ago #18763

• הוד וקרן
  • הוד וקרן's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
Dov כתב:
היי קובי,

הסיבה היא כי ה-6 חדרים פחות טובים מהותית מה-5 חדרים ופירטתי לך מקודם למה.
עריכה אחרונה: 14 שנים 2 חודשים ago על ידי הוד וקרן.

תגובה: מתבלט לפני רכישה - שבירו 60 או 80 14 שנים 2 חודשים ago #18765

• Dov
  • Dov's Avatar
יאיא כתב:
שלח לי מיל עם הטלפון שלך ונדבר

קובי

איפה אני מוצא את האימייל שלך ? :)

תגובה: מתבלט לפני רכישה - שבירו 60 או 80 14 שנים 2 חודשים ago #18766

• Dov
  • Dov's Avatar
הוד וקרן כתב:
Dov כתב:
היי קובי,

הסיבה היא כי ה-6 חדרים פחות טובים מהותית מה-5 חדרים ופירטתי לך מקודם למה.

תודה הוד.
בסופו של דבר אם שבירו לא יסכים לעשות את השינויים שאני רוצה במחיר שאני מסוגל לשלם אז סביר להניח שלא אקנה את הדירה , לא?
אתה קנית ב WEST ? הדירות של פרץ לוזון נחמדות מאוד , לא זולות.
אבל ההבדל של עוד חדר (חמש מול שש) הוא משמעותי כשיש 3-4 ילדים בבית.
אשמח לדבר איתך לקבל חוות דעת.

תגובה: מתבלט לפני רכישה - שבירו 60 או 80 14 שנים 2 חודשים ago #18767

• אפרת
  • אפרת's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
אנחנו קנינו 6 חדרים בבניין 18 של שבירו כניסה 1.
הדירה שלי לא פונה בכלל לכביש 4.
יש עוד הרבה דירות כאלה אך בהחלט הן יקרות הרבה יותר מאלה שבמבצע הנוכחי של שבירו (הן ממש לא עולות 1820000 ש"ח).
הדירות מתוכננות מקסים,נכון ומרווח ובכל אופן עבורינו הן היו עדיפות בהרבה על דירה 5 חדרים במגדל בן 14 קומות עם שני כיווני אויר ולא שלושה כמו זו שקנינו.

אגב,זה ממש לא נכון מה שנאמר לגבי איכות הבניה כי יש דיירים ותיקים של שבירו בירוקה שבמקרה שוחחתי עם שניים מהם לאחרונה ואמרו שמרוצים מאוד.

שיהיה בהצלחה...

תגובה: מתבלט לפני רכישה - שבירו 60 או 80 14 שנים 2 חודשים ago #18768

• Dov
  • Dov's Avatar
אפרת כתב:
אנחנו קנינו 6 חדרים בבניין 18 של שבירו כניסה 1.
הדירה שלי לא פונה בכלל לכביש 4.
יש עוד הרבה דירות כאלה אך בהחלט הן יקרות הרבה יותר מאלה שבמבצע הנוכחי של שבירו (הן ממש לא עולות 1820000 ש"ח).
הדירות מתוכננות מקסים,נכון ומרווח ובכל אופן עבורינו הן היו עדיפות בהרבה על דירה 5 חדרים במגדל בן 14 קומות עם שני כיווני אויר ולא שלושה כמו זו שקנינו.

אגב,זה ממש לא נכון מה שנאמר לגבי איכות הבניה כי יש דיירים ותיקים של שבירו בירוקה שבמקרה שוחחתי עם שניים מהם לאחרונה ואמרו שמרוצים מאוד.

שיהיה בהצלחה...

היי אפרת ,
תודה רבה על התשובה. אני מגיע הסופ"ש לדבר עם רמי .
גם אני רוצה דירה בבניין 18 , הבעיה היא שהם מתומחרות ב 1970000 שזה הרבה יותר ממה שיש לי ולכן כנראה אני נאלץ להתפשר.
יש מצב לדבר איתך בטלפון לקבל קצת מידע :-)

תודה רבה רבה !!!
  • עמוד:
  • 1
  • 2