שגיאה

COM_KUNENA_ERROR_TOKEN

שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות

הנושא כך (לא) מטפלים בליקויי בניה - פרוייקט אקו שלב ב'

כך (לא) מטפלים בליקויי בניה - פרוייקט אקו שלב ב' 14 שנים 3 חודשים ago #18295

• Idit
  • Idit's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • אקו 7 (שלב ב')
שלום לכולם,

אני מרשה לעצמי לפרוק את התסכול שלי כאן בפורום.

לצערי הסיפור שאני מביאה כאן הוא רק דוגמא לטיפול בו זכיתי מ"דניה סיבוס" על ליקוי קטן בפעמון הדירה שהצריך החלפת אריח בודד והפך לאירוע שהסב לנו עוגמת נפש רבה כאשר הליקוי כמובן טרם תוקן כראוי.

הלוואי והליקוי הזה היה הליקוי היחיד שיש בשטחים הציבוריים או בדירה שלנו.

להלן חוויותי מהימים האחרונים:

לפני כמעט חמישה חודשים קיבלנו את הדירה שלנו בפרוייקט שבנדון.
אחד משלל הליקויים בהם הבחנו, לפני קבלת הדירה, היה חיתוך לא מתאים שבוצע באריח סביב הלחצן של פעמון הדירה מחוץ לדלת הכניסה.

מנהל העבודה הבטיח לנו כי הדבר יתוקן בהמשך, וכך קיבלנו את הדירה. נאמר לנו מספר פעמים על ידי מנהל העבודה כי יש להחליף את האריח בו נעשה חיתוך לא מתאים, ופעם אחת אף החלו בהכנות לאירוע ההחלפה ואף חתכו אריחים בגודל המתאים והניחו אותם ליד הדלת שלנו. אבל הואיל ולא הושלמה פעולת החלפת האריחים, האריחים נעלמו כלא היו מחדר המדרגות.

לצערי למרות פניות חוזרות ונשנות שלי בעל פה למנהל העבודה, וכן למרות פניות בכתב לדניה סיבוס, הקבלן המבצע, ולמנהל האתר, לא זכיתי לכל התייחסות.

המתנתי בסבלנות עם נושא הפעמון, עד שלאחרונה הפעמון חדל לתפקד.

למען הסר ספק, זה לא שישבתי עם רגליים למעלה ונהנתי מהדירה, אלא שבינתיים התגלתה רטיבות בקיר חיצוני של הדירה עקב בעיות באיטום הבניין (טרם טופל דרך אגב) ובמקביל אני נאלצת לבוא בדין ודברים עם ספקי המשנה של הקבלן בגין ליקויים אחרים שקיימים בדירה (כגון: שריטות בחלונות, שריטות במעקה המרפסת), כך שלא היה לי רגע דל.

לשמחתי מנהל שירות הלקוחות של דניה סיבוס הואיל לעזור לי עם נושא הפעמון, והפנה אותי אל החשמלאי מטעם דניה. החשמלאי הגיע במהרה אלינו, ותיקן את לחצן הפעמון כך שאתמול לחצן הפעמון עבד כאשר כל מה שנותר לבצע הוא החלפת האריח מסביב לפעמון.

לצערי, השמחה הייתה מוקדמת. היום הגיע עובד מטעם דניה סיבוס, שהחליט שנוכחות החשמלאי אצלנו הייתה מיותרת. הוא החליט להזיז את לחצן כך שימוקם בצורה נוחה שתחסוך את החלפת האריח מסביב לפעמון ותאפשר את מילוי הרווחים מסביב לפעמון בחומר "גמיש".

ולמה זה? כי כרגע לא ניתן למצוא אריח מתאים להחלפה ולא בטוח שניתן יהיה למצוא.

בעלי ביקש מהעובד של דניה סיבוס להמתין עם הזזת לחצן הפעמון (בניגוד לדברי החשמלאי) ומילוי המרווחים בחומרים כלשהם עד למציאת אריח מתאים, אך העובד בחר להתעלם מבקשתו כך שבוצע תיקון "טלאי" סביב לחצן הפעמון ברגע שבעלי נאלץ לענות לשיחת טלפון דחופה.

מיותר לציין כי כעת הפעמון שוב לא עובד בצורה תקינה.

לצערי, ניסיתי לתפוס את מנהל מחלקת שירות הלקוחות של דניה סיבוס אין ספור פעמים בטלפון או במייל, אך מלבד מייל שאמר לי, בקצרה, ש"זה מה יש" ושאולי ימצא אריח מתאים להחלפה בעתיד, לא זכיתי למענה טלפוני.

מה אני מנסה לומר?

1. אני מחפשת המלצה לעו"ד בעל נסיון בתביעות בגין ליקויי בניה נגד חברות קבלניות גדולות. אין בי את הכוחות הנפשיים להמשיך ולהתעצבן מכל ליקוי (כן, גם הקטן ביותר) שדניה סיבוס בוחרת לא לתקנו כראוי.

2. אשמח לעשות סיור לכל המעוניין, הן בדירה שלי והן בשטחים המשותפים של הבניין ולהציג את הליקויים שלצערנו טרם תוקנו למרות פניות חוזרות ונשנות של ועד הבית.

המייל שלי: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

כולי צער שאני מגיעה למצב כזה של חוסר שביעות רצון וזאת לאחר רכישת דירה חדשה מקבלן. מדכא, מדכא, מדכא.
עריכה אחרונה: 14 שנים 3 חודשים ago על ידי Idit.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: כך (לא) מטפלים בליקויי בניה - פרוייקט אקו שלב ב' 14 שנים 3 חודשים ago #18296

• אייל
  • אייל's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • ק. רכישה מתחם 60
צר לשמוע. את מתכוונת ללחצן הפעמון מחוץ לדירה ?

תגובה: כך (לא) מטפלים בליקויי בניה - פרוייקט אקו שלב ב' 14 שנים 3 חודשים ago #18297

• הילה
  • הילה's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • אקו בניין 4
את יכולה אולי לצרף תמונה, שנבין על מה מדובר?

תגובה: כך (לא) מטפלים בליקויי בניה - פרוייקט אקו שלב ב' 14 שנים 3 חודשים ago #18298

• Idit
  • Idit's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • אקו 7 (שלב ב')
מדובר בלחצן הפעמון מחוץ לדלת הכניסה.

כך נראה לפני התיקון:
IMG_20991.JPG

תגובה: כך (לא) מטפלים בליקויי בניה - פרוייקט אקו שלב ב' 14 שנים 3 חודשים ago #18300

• Idit
  • Idit's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • אקו 7 (שלב ב')
כך נראה אחרי התיקון.

הצילום אינו הפוך. משום מה החליטו להפוך את מסגרת הפעמון.

הלחצן מפעיל את הפעמון רק בזווית מסויימת של לחיצה.
IMG_0979_1-20120124.JPG
קבצים מצורפים:

תגובה: כך (לא) מטפלים בליקויי בניה - פרוייקט אקו שלב ב' 14 שנים 3 חודשים ago #18307

• הוד וקרן
  • הוד וקרן's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • פרץ לוזון- אהוד מנור 16
חייבים להכאיב לקבלן במקום שהכי רגיש לו- בארנק.

תגובה: כך (לא) מטפלים בליקויי בניה - פרוייקט אקו שלב ב' 14 שנים 3 חודשים ago #18314

• סיון
  • סיון's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • מנרב בניין B
צרת רבים חצי נחמה. אצלך זה רק בקבלת הדירה.... אצלי זה מהיום שקנינו כולל כל תהליך הבנייה.. והיד עוד נטויה כי לא קיבלנו את הדירה עדיין :-)
משפ' קולנדר
עוברת לכפר סבא

תגובה: כך (לא) מטפלים בליקויי בניה - פרוייקט אקו שלב ב' 13 שנים 5 חודשים ago #22806

אידית שלום.
רציתי לשאול האם פנית בסוף לעורך דין או הצלחתם להתמודד איתם בלי תביעות? אנחנו מפרוייקט אקו שלב ד, עוד לא קיבלנו את הדירות, אבל ככבר לא נשארו לנו דמאות כדי לבכות על דברים שעושים לנו.
אם פניתם לעו"ד אשמח לדעת מהו ואיך הסיפור הסתיים.