שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות

הנושא דהמרקר:בוני התיכון מכרה בירוקה פנטהאוס ב2.7 מ' ש"ח

דהמרקר:בוני התיכון מכרה בירוקה פנטהאוס ב2.7 מ' ש"ח 16 שנים 8 חודשים ago #1816

• Idit
  • Idit's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • אקו 7 (שלב ב')
www.themarker.com/tmc/article.jhtml?Elem...kira20090821_1109051

קצת מפתיע בעיני ההבדלים שמצויינים בכתבה בין המחיר הזה למחירים מקבילים של פנטהאוס באקו.:huh:
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה:דהמרקר:בוני התיכון מכרה בירוקה פנטהאוס ב2.7 מ' ש"ח 16 שנים 8 חודשים ago #1817

• itaig
  • itaig's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
כן, גם אותי זה קצת מפתיע.
ראיתי את התוכניות של ה"פנטלופ" הזה.(בבוני התיכון מקבלים חוברת עם כל התוכניות). למעט העובדה שנותנים שם "גאקוזי" במרפסת התיכנון של הדירה מאוד לא מרשים בשביל דופלקס. בקומה השנייה ישנם רק שני חדרים. כל השאר למטה. זה מקשה מאוד על תכנון הבית ופוגע בפונקציונליות שלו. כשהיינו שם ,איש המכירות, אמר שהוא עולה 3.2 מיליון....הצליחו להוריד לו חצי מיליון אבל עדיין זה נראה לי יקר יחסית לאחרים.

תגובה:דהמרקר:בוני התיכון מכרה בירוקה פנטהאוס ב2.7 16 שנים 8 חודשים ago #1818

• דירה2011
  • דירה2011's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • קירת שלב א'
אפשר לראות את התוכנית באתר של בוני התיכון.
3.2 זה המון, אבל 2.7 זה בהחלט לא הכי יקר בשכונה (למרות שברף העליון של המחירים). אם המחיר שווה או שכל אחד יחליט לפי טעמו. כפי שהכתבה אומרת, מספיק שיבוא אחר שיאהב את הדירה וישלם את המחיר, וזה מה שבאמת קרה.
אהבתי שהלופט הוא באמת לופט, וכל חלל הדיור עם תקרה כפולה (ולא רק חלקים מהסלון, כפי שראיתי בפרוייקט אחר). העובדה שיש למעלה רק שני חדרים אכן מגבילה, אלא אם כן מדובר במשפחה עם ילדים גדולים שיקחו לעצמם את הקומה העליונה (ויריבו על שני חדרים מאוד לא שווים בגודלם). מה שלא אהבתי בפרוייקט זה שהוא הכי קרוב לאזור התעשיה.