שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות

הנושא 8/12/2011 אקו שלב א' דוגמה לליקוי והשירות של דניה

8/12/2011 אקו שלב א' דוגמה לליקוי והשירות של דניה 14 שנים 4 חודשים ago #17814

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
בהמשך לשרשור הזה:
www.green-kfarsaba.co.il/forum/11
/17693
.html

ממשיך לפרט דוגמאות לליקויים מהדירה שלי והטיפול של דניה סיבוס.
אני נצמד לתיאור עובדתי קר ככל הניתן.

הליקוי אותו אציג הפעם הוא ריח של לחות וטחב במחסן שלי ובמתחם המחסנים בו נמצא המחסן שלי.

במעמד מסירת הדירה לא נמסר לי המחסן עקב חוסר היערכות למסירת מחסנים מסיבות שאינן ברורות לי. לאחר מספר ימים נמסר לי המחסן ומיד שנכנסתי למתחם המחסנים חשתי בלחות גבוהה וריח של טחב. כך גם במחסן שלי. עקב כך איני מאחסן במחסן עד היום דברים בעלי ערך כגון: שידת תינוק ציוד מחנאות וכדומה, מחשש שזה יתקלקל מהלחות.

מאחר וזה לא בעיה פרטית וגם בחודשים הראשונים שימשתי ועד בית, ידוע לי וגם יש בידי הוכחות לפניות רבות מאד בנושא זה בבקשה לתיקון או לפחות בדיקת העניין.

בשיחת טלפון עם פזי שפירא ממחלקת שירות הלקוחות של דניה סיבוס ביום 25/10/2011, למעלה משנה ממסירת הבנין, העלתי גם את נושא הלחות במחסנים. פזי טען כל הזמן כי הבעיה במחסנים היא חוסר אוורור הנובע מתכנון שזה באחריות היזם ולא באחריותם. הזכרתי לו שהעלנו טענות גם על לחות, העשויה לנבוע מנזילה כלשהי. פזי הודה בשיחה זו כי דניה לא ביצעה כל טיפול במחסנים ואף לא שלחה גורם מקצועי כלשהו לבדוק האם יש נזילה כלשהי או חלחול של מים באיזור המחסנים. זאת למרות שהבעיה ידועה להם זה זמן רב.

מהנדס מחברת הדס ביקורת מבנים בדק את המחסן באמצעות מכשור/ציוד בדיקה ייעודי במודד רטיבויות ואצטט את התייחסותו:
"קיימת רטיבות מתחת לרצוף, וכן בעיית ריח חריף ומחנק מלחות במחסן, יידרש לפרק אריחים ולבדוק רמת הלחות ולסלק מצע רטוב, יש לציין שקיים ריח חריף בכל אזור המחסנים כך שיידרש טיפול כללי, על מנת לאפשר גישה ושימוש תקין, מפגע בריאותי".

התייחסותו של אדריכל ומשפטן קובי ברבן בחוות דעתו הנגדית, מכירה בכך שיש "ריח מחנק ניכר" כפי שהוא מנסח זאת. לגבי הרטיבות דוחה קובי ברבן את הטענות וזאת ללא שהשתמש בציוד בדיקת רטיבות כפי שהשתמש המהנדס של חברת הדס ביקורת מבנים מטעמי.
אצטט את הטיפול המוצע על ידי המומחה קובי ברבן:
"לאור האמור לעיל נדרש לבצע כדלקמן:
דלת כניסה לפרוזדור: החלפתה בכנף עם תריס אוורור (מינימום 0.3 מ"ר)."

פתרון זה הוצע מזמן על ידי נציגי וועד הבית בזמנו והטענה כנגדו היתה שדלת הכניסה לפרוזדור המחסנים הינה דלת אש ולכן חייבת להיות אטומה.

האם המומחה שפסל טענות על רטיבות מבלי שבדק זאת באופן יסודי לפחות כמו מי שטען את הטענה - האם מומחה זה גם אינו מכיר את נושא דלת האש והתקנים הרלוונטיים?
או אולי כן אפשר להתקין דלת מאווררת?
מה יקרה אם באמת יתקינו דלת מאווררת אבל יש רטיבות?
אולי ריח התחב ינדוף ממתחם המחסנים ויציף את לובי הכניסה הראשי לבנין?

צריך לבצע בדיקה יסודית ומקצועית על מנת לענות על שאלות אלה. בדיקה שדניה סיבוס לא טרחו לבצע נכון לתאריך 25/10/2011 לפי שיחת הטלפון עם פזי שפירא.
עריכה אחרונה: 14 שנים 4 חודשים ago על ידי אריק.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: goose jakke 14 שנים 4 חודשים ago #17816

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
אחחח אריק קורע את הלב....
אם זה מנחם גם אצלנו יש בעיה דומה, אבל משתדלים לטפל בה, למרות שאני רב איתם שצריך להרים ריצוף והם לא ממש רוצים.

נ"ב אולי תעלה תמונה של הריח שנתרשם? :silly:

תגובה: 8/12/2011 אקו שלב א' דוגמה לליקוי והשירות של דניה 14 שנים 4 חודשים ago #17817

• בונה
  • בונה's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
גועל נפש :( זה כמו לקרוא ספר אימה.
למרות שריח של לחות וטחב במרטף זה באמת חלק מהרבה ספרי אימה.

תהיה חזק!

תגובה: 8/12/2011 אקו שלב א' דוגמה לליקוי והשירות של דניה 14 שנים 4 חודשים ago #17818

• Amir
  • Amir's Avatar
היום עברתי במשרד מכירות שלהם, מישהו יכול להסביר לי למה החנייה מפוצצת ברכבים?

תגובה: 8/12/2011 אקו שלב א' דוגמה לליקוי והשירות של דניה 14 שנים 4 חודשים ago #17820

אני גר בבניין 1 בפרויקט לדעתי אתה מנסה ליצור סחף של אנשים לכיוונך האישי וזה ממש גרוע מה שאתה עושה. לנו היו בעיות בבניין וטיפלו בנו יפה האומנם עדיין יש דברים אבל רחוקים ממה שאתה מתאר.

תגובה: 8/12/2011 אקו שלב א' דוגמה לליקוי והשירות של דניה 14 שנים 4 חודשים ago #17824

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
אפריים, אתה חדש כאן בפורום ואלה שתי ההודעות שבחרת לנסח?
האם אתה גר כבר שנה בבניינים (רכשת מהקבלן ונכנסת במסירה)?
למרות זאת בחרת להתעורר בפורום דווקא עכשיו?
אולי אתה גר בשכירות ואז אין לך כלל את תמונת המצב של התנהלות בעל הדירה מול הקבלן.
אולי תוכל לציין באיזו דירה אתה גר בבניין 1?