שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות

הנושא חושבים לקנות ב VIEW מס' שאלות הבהרה????

חושבים לקנות ב VIEW מס' שאלות הבהרה???? 14 שנים 6 חודשים ago #17096

• חדש
  • חדש's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
שלום לכולם ותודה על הכלי הנהדר הזה שיצרתם פה.
אנחנו חושבים לרכוש דירה בפרויקט VIEW ויש לנו מס' שאלות. התשובות יכולות להכריע את הכף:
1. על מי האחריות לתחזוקת המזרקה והגינה שסביבה? האם על העיריה או שמא זה מוגדר כאיזור פרטי ואז העלויות נופלת על דיירי הפרויקט (מה שיכול להעלות במאות שקלים את תשלום הוועד)?

2. כשניסינו לברר מהן העלויות הנלוות מעבר למחיר "הנקי" של הדירה דיברו איתנו על "רישום" בסך כ 9000 ש"ח (תשריטים 450 ש"ח לחדר, חיבור לגאז וכו') האם זה אכן סדר הגודל של המחיר?

3. אם מישהו מהרוכשים או הרוכשים הפוטנציאליים של הפרויקט יכול לשפוך קצת אור על הצדדים הבעיתיים של הפרויקט נשמח לשמוע...

תודה מראש וסליחה על השאלות הארוכות אנחנו רוצים לוודא לפני החתימה שחשבנו על כל הדברים.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: חושבים לקנות ב VIEW מס' שאלות הבהרה???? 14 שנים 6 חודשים ago #17107

• הוד וקרן
  • הוד וקרן's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • פרץ לוזון- אהוד מנור 16
חדש כתב:
שלום לכולם ותודה על הכלי הנהדר הזה שיצרתם פה.
אנחנו חושבים לרכוש דירה בפרויקט VIEW ויש לנו מס' שאלות. התשובות יכולות להכריע את הכף:
1. על מי האחריות לתחזוקת המזרקה והגינה שסביבה? האם על העיריה או שמא זה מוגדר כאיזור פרטי ואז העלויות נופלת על דיירי הפרויקט (מה שיכול להעלות במאות שקלים את תשלום הוועד)?

2. כשניסינו לברר מהן העלויות הנלוות מעבר למחיר "הנקי" של הדירה דיברו איתנו על "רישום" בסך כ 9000 ש"ח (תשריטים 450 ש"ח לחדר, חיבור לגאז וכו') האם זה אכן סדר הגודל של המחיר?

3. אם מישהו מהרוכשים או הרוכשים הפוטנציאליים של הפרויקט יכול לשפוך קצת אור על הצדדים הבעיתיים של הפרויקט נשמח לשמוע...

תודה מראש וסליחה על השאלות הארוכות אנחנו רוצים לוודא לפני החתימה שחשבנו על כל הדברים.

שלום לחדש,
1. לגביי המזרקה הספציפית של VIEW- אין לי מושג, עבור.
2. מעבר למחיר הנקי יש עוד הרבה עלויות שקצרה היריעה מלהכיל, בגדול ובהכללה גסה- תשאיר לעצמך מינימום של 10% מהערך הנקי של הדירה לטובת עו"ד שלך ושל הקבלן, מס רכישה, הצמדות של מדד תשומות הבנייה(שיכול להגיע לסכומים גבוהים ותלוי בכמה משתנים), שידרוגים בדירה מעבר לסטנדרט. התשריטים למיניהם זה באמת כלום.
3. האמת אין לי מושג על הפרוייקט הזה, אני חושב שהוא ב-80. אני קניתי אצל פרץ לוזון באיזור 60. אם תרצה מידע על 60 או על הקבלן שלי אתה מוזמן לפנות אליי או לראות קצת מידע באתר שבניתי לפרוייקט (תראה חתימה מצורפת).

אתה יכול לשאול כמה שאתה רוצה, כולנו פה בפורום אוהבים לכתוב, לקשקש, להתלונן ולעזור אחד לשני.
עריכה אחרונה: 14 שנים 6 חודשים ago על ידי הוד וקרן.

תגובה: חושבים לקנות ב VIEW מס' שאלות הבהרה???? 14 שנים 6 חודשים ago #17123

• רעות
  • רעות's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
  • View A-3
1. האחריות לתחזוקת המזרקה והגינה סביבה היא של דיירי הפרוייקט.
2. העלויות מעבר למחיר הנקי הן בהתאם לתשובה של הוד וקרן. תשריטים מחיר של כ-750 ש"ח לחדר לפני מע"מ, חיבור לגז ולחשמל בערך 5,000 ש"ח לפני מע"מ, עלויות של עו"ד של הקבלן, מס רכישה, הצמדות למדד תשומות הבניה וכמובן עלויות שינויים בהתאם לשדרוגים שתבחר. זה יכול להגיע לתוספת של כ-10% מעבר לעלות הרכישה.
3. אין פרוייקט מושלם, ולכל פרוייקט יש את הצדדים החיוביים והשליליים שלו. אנחנו בחרנו בפרוייקט view כי הוא התאים לצרכים שלנו יותר מפרוייקטים אחרים בשכונה, לדוגמא: הסטנדרט של הקבלן פרוייקט הוא מאוד גבוה.