שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות

הנושא פרוייקט טופ פמילי- בוני תיכון

פרוייקט טופ פמילי- בוני תיכון 14 שנים 6 חודשים ago #16828

• לילך
  • לילך's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
שלום,
אנחנו מתעניינים בדירת 4 חדרים בפרוייקט.
רצינו בבקשה לקבל המלצות וחוות דעת על הפקוייקט, הקבלן, איכות הבנייה.

אשמח לתגובות מדיירים שכבר קבלו את הדירה.
תודה:)
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: פרוייקט טופ פמילי- בוני תיכון 14 שנים 6 חודשים ago #16829

• sveta
  • sveta's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
היי לילך,
אנו מאוד מרוצים מהפרויקט ומדירתינו החדשה.אנשים שעובדים בשטח מאוד מקצועיים, תמיד יקשיבו לך, לרצונות שלך ותמיד מוכנים לעזור. הסטנדרט של בוני התיכון מאוד גבוה (לפחות לפי מה ששמעתי מאנשים שרכשו בפרויקטים אחרים). דלתות פנים וחוץ, קרמיקות, ברזים וכו' ברמה מאוד גבוה כך שתוכלי לבנות לך דירה מאוד יפה גם ללא שידרוגים. הבניינים עצמם לטעמי הכי יפים בשכונה (אם שמת לב יש חיפוי שיש על כל הבניין).
כמובן צריך לקחת בחשבון שאחרי שתכנסו יהיו ליקויים- ככה לדעתי בכל הפרויקטים, אך הכל יתקנו ויסדרו לך.
בסופו של דבר מומלץ בחום :)

תגובה: פרוייקט טופ פמילי- בוני תיכון 14 שנים 6 חודשים ago #16834

• לילך
  • לילך's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
תודה:)

מתי נכנסתם לדירה? היו עיכובים במסירת המפתח?
מה לגבי מפעל קניאל הצמוד? מעט הלחיצו אותי לגביו.

המפרט הטכני שנותנים אכן מעולה, ואין לי הרבה מה להשקיע מעבר.

אם ארצה להיכנס לבניין שכבר מאוכלס ולראות את לובי הבניין, והגימור הסופי, זה אפשרי?

תגובה: פרוייקט טופ פמילי- בוני תיכון 14 שנים 6 חודשים ago #16835

• sveta
  • sveta's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
נכנסנו בתחילת ספטמבר. לנו ספציפית הם הקדימו את המסירה בחודשיים!!!
לא ממש יודעת מה עם המפעל, כי אנחנו בחלק המזרחי של הבניין, לכן אנו לא רואים אותו והוא לא מפריע לנו.
נראה לי שאין בעייה שתכנסי לבניין, אבל יש קוד בכניסה. כך, שמישהו יצטרך לפתוח לך את הדלת :)

תגובה: פרוייקט טופ פמילי- בוני תיכון 14 שנים 6 חודשים ago #16879

עוד לא קיבלנו את הדירה ויש לנו כמה הסתייגויות. ראשית, מחירון השינויים של בוני התיכון הוא שערורייתי, בכל קנה מידה, והם אפילו מודים בזה. תבקשו לקבל את מחירון השינויים בכתב לפני החתימה ותראו איזו הגזמה. תנסו להתמקח.
בעיה שנייה- השירות של מחלקת שינויים ושל המחלקה המשכנת, קטסטרופה. לא מגיבים, לא מחזירים טלפונים וכו'.
לגבי מנהלי העבודה בשטח - עוד לא החלטתי. יש המון תיקונים לבצע בדירה לפני המסירה (תוכננה להתבצע לפני שבועיים...) ואני מקווה שלא ימרחו אותנו. גם הדוח של חברת בדק הבית העלה ליקויים משמעותיים ואני מחכה לתגובת בוני התיכון.
אני מסכים שהמפרט נראה גבוה אבל הם שוחטים במחיר עם כל שינוי, ולא בטוח שזה לא מכסה את ההפרש, תלוי כמה שינויים תרצו לעשות.

תגובה: פרוייקט טופ פמילי- בוני תיכון 14 שנים 6 חודשים ago #16880

• לילך
  • לילך's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
אנחנו רכשנו דירה בפרוייקט..קיבלנו את הדירה 3 חודשים לפני המועד.
נכון יש בה ליקויים , אבל זה ברור ומובן מאילו. לעומת מספר דיירים שבחרו ביחס מזלזל ומתלהם בקבלן ובעובדיו המסורים, לפחות אלה שעובדים בשטח כולם בלי יוצא מן הכלל נחמדים, אדיבים, קשובים ולא קטנוניים.. כנראה האמרה שיחס גורר יחס היא התשובה .. מי שבוחר להשמיץ בכל דרך אפשרית את האנשים שעושים הכל כדי להקל עלינו הקונים, עשו מאמץ ניכר לאפשר למשפחות להכנס לדירות בתחילת ספטמבר כדי שהילדים יוכלו להתחיל את השנה בשכונה. נכון אז היה חשוב קודם כל לסיים את הדירות ורק לאחר מכן להתפנות לטפל בחניונים, מה עדיף? שיחכו לסיום בניית החניון ושיעכבו את המסירה בחודשיים! למרות שגם כך יעמדו בחוזה המכר..
יתכן שמחיר השינויים הוא יקר, לפי מה שהבנתי מפרויקטים אחרים, המחיר תואם את הגזל בשוק..ישנם קבלנים שהקשו בכלל לבצע שינויים.
אני יכולה להגיד לך שגם אצלי בדירה יש ליקויים, ואין דירה שנמסרת מקבלן ללא ליקויים. אבל אני סומכת ידי על יניב, שמוליק נזל והצוות שלהם שהליקויים יסודרו עד האחרון שבהם.
שי ואפרת ושלומי, תפסיקו להשמיץ , תתחילו לפרגן ותראו איך הכל יתחיל להסתדר. אל תשכחו שיש מי שקורא את ההשמצות שלכם וכן לא בא לו להיות נחמד אליכם וגם כנראה לא להתאמץ עבורכם.. אני יכולה להבין אותם.

תגובה: פרוייקט טופ פמילי- בוני תיכון 14 שנים 6 חודשים ago #16883

לילך, זו פעם שנייה שאני מפנה את תשומת לבך להבדל בין החברה שעובדים בשטח (ואם תקראי היטב את כל ההודעות שלי בנושא, תראי שכתבתי יותר מפעם אחת שאני נותן הזדמנות ליניב להוכיח את עצמו ובהחלט שיבחתי את נאזל) לבין היחס שאני (ואני מבין שאני לא היחיד כי עוד אנשים הצטרפו אלינו בעניין) מקבל ממחלקת שינויים ולעיתים מהמחלקה המשכנת. שתי המחלקות הללו לא מראות זמינות, גמישות או שירותיות. ולגבי הליקויים בדירה, דוח בדק הבית הראה כמה ליקויים מאוד משמעותיים, ואני מאוד מקווה שבכוונת בוני התיכון להתייחס אליהם ברצינות.
וכמובן שאני מודע לזה שבוני התיכון קוראים מה שכתוב פה. מצוין, אולי יבוא שינוי.

יחס גורר יחס? נכון, ואני יכול להגיד בילדותיות שהם התחילו, אבל זה הרבה יותר מזה. ובשורה התחתונה אני הלקוח ואני אמור לקבל שירות וכמה ניסיונות שנתנו להם, בסוף הם עדיין חוזרים לאותו מצב של שירות פשוט לא טוב. בתור נותני שירותים, אם הם רואים ביקורת, ואני גם לא מתבייש לומר להם אותה ישירות ועשיתי זאת, אני מצפה שהם ישתפרו ולא יעשו לי דווקא.

מאוד מקווה שיניב יוכיח לנו את ההיפך. לא השמצתי אותו מעולם, נראה אם זה ישנה, לפי התיאוריה שלך.

תגובה: פרוייקט טופ פמילי- בוני תיכון 14 שנים 6 חודשים ago #16885

• שלומי
  • שלומי's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
מפרט טכני זה לא הכל בסופו של יום משדרגים את הרוב ומוציאים המון כסף אצל כולם.מה שחשוב מיקום,חלוקה נכונה,איכות בנייה גבוהה,שרות וכו'
אני מצטער שרכשתי דירה מהחברה הזאת אם ניתן היה להחזיר את הגלגל לאחור לא הייתי מתקרב לפרויקט.
אני לא מקבל שרות,מתעלמים ממני.את הדירה קיבלתי מעבר לתקופת הגרייס.
אני כבר לא יכול להיות נחמד כדי לקבל את המינימום שרות,שילמתי לא מעט כסף.טובה אף אחד לא עושה לי.
לילך את כנראה לא חושבת לפני שאת מגיבה.אם קיבלת שרות טוב ,יופי לך .אני לא.
אני לא משמיץ אף אחד אלא אני כותב את מה שאני חווה.
עריכה אחרונה: 14 שנים 6 חודשים ago על ידי שלומי.

תגובה: פרוייקט טופ פמילי- בוני תיכון 14 שנים 6 חודשים ago #16886

• לילך
  • לילך's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
אתה לא חייב להיות נחמד, ואתה גם לא נחמד! אגב , אם תסתכל על עצמך מהצד תראה שאין בך התחשבות לא רק כלפי בוני התיכון ועובדיה , אלא גם כלפי שכניך לעתיד, אתה עובד בדירה בכל שעות היום והלילה כולל שבתות וחגים, אין כל התחשבות הרעש שאתה עושה לדיירים המסכנים שכבר גרים בדירות.. תאמין לי שיש אנשים בבניין שבא להם "להכנס" בך על הרעש הבלתי פוסק ומתאפקים.. אין לי עניין כאן לפתוח "חזית" כנגדך, פשוט אנחנו צריכים בסופו של יום לגור בבית משותף, וכן לא הכל מושלם ויקח עוד המון זמן עד שהדברים יסתדרו, וככה זה שקונים דירה על הנייר בפרויקט שאין בו תשתיות.. בשביל זה שילמת הרבה פחות ממה שהדירה שלך שווה היום.. זה מזכיר לי את הבדיחה על האדם שנפטר ועולה לשמים ושם עומד לו אלוהים ושואל אותו אם רוצה גן עדן או גיהנום, מציץ ימינה לגן עדן לא רואה שם כלום.. מציץ שמאלה לגהינום שומע מוסיקה, רואה אנשים לבושים בבגדי מלאכים שותים בירה, אומר לאלוהים..ברור שגיהנום. מכניסים אותו לחדר, נותנים לו בירה וכנפיים הוא שותה ואוכל ,מבסוט. אחרי כמה דקות אומרים לו שצריך לעבור לחדר השני.. שם מפשיטים אותו ומתחילים לתת לו מכות. פונה האיש לאלוהים ואומר לו , מה זה? למה שם זה ככה וכאן זה ככה, עונה לו אלוהים : שם זה השיווק... אז ככה זה בפרוספקטים יש שבילים ירוקים עצים וכיכרות, בשטח יש חול ואבנים. עדיין צריך להתייחס להכל בפרופורציה, גם אני שילמתי כסף רב, וגם אני לא שילמתי על הדירה מכספי מפעל הפיס.. ולמרות זאת אני מנסה לזכור שבסוף היום מאחורי החוזים והבלטות יש בני אדם וצריך לנסות להתייחס אליהם בכבוד.

תגובה: פרוייקט טופ פמילי- בוני תיכון 14 שנים 6 חודשים ago #16887

• שלומי
  • שלומי's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
שנה טובה שתהיה לך

תגובה: פרוייקט טופ פמילי- בוני תיכון 14 שנים 6 חודשים ago #16903

• sveta
  • sveta's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
היי,
יש לנו מספר חברים שרכשו בפרויקטים אחרים בשכונה ולאחר ששמענו מהם סיפורים על הקבלנים שלהם- קצת קיבלנו פרופורציות. בסה"כ בוני התיכון ממש בסדר בהמון דברים. נכון שהייתה תקופת התעלמות במחלקות שונות במשרדים שלהם, אך ברגע שהם כן התייחסו קיבלנו שירות הטוב ביותר, באו לקראתינו ואת זה אנו מאוד מעריכים (כמובן בעזרת יניב, דני ונזאל).
אני כל בוקר יוצאת מהבית רואה אותם והם תמיד מוכנים לשמוע ממני מה אני רוצה שיתקנו :) זה אפילו נחמד שיש לנו שכנים שמטפלים בבעיות- מה נעשה כשהם לא יהיו פה?! :)

תגובה: פרוייקט טופ פמילי- בוני תיכון 14 שנים 6 חודשים ago #16919

מאוד משמח לשמוע. אני מאוד מקווה שהם יתייחסו לכל הליקויים אצלנו כפי שמטפלים בכם. עד כה, טרם קיבלנו שום תגובה מאף אחד...