אתה לא חייב להיות נחמד, ואתה גם לא נחמד! אגב , אם תסתכל על עצמך מהצד תראה שאין בך התחשבות לא רק כלפי בוני התיכון ועובדיה , אלא גם כלפי שכניך לעתיד, אתה עובד בדירה בכל שעות היום והלילה כולל שבתות וחגים, אין כל התחשבות הרעש שאתה עושה לדיירים המסכנים שכבר גרים בדירות.. תאמין לי שיש אנשים בבניין שבא להם "להכנס" בך על הרעש הבלתי פוסק ומתאפקים.. אין לי עניין כאן לפתוח "חזית" כנגדך, פשוט אנחנו צריכים בסופו של יום לגור בבית משותף, וכן לא הכל מושלם ויקח עוד המון זמן עד שהדברים יסתדרו, וככה זה שקונים דירה על הנייר בפרויקט שאין בו תשתיות.. בשביל זה שילמת הרבה פחות ממה שהדירה שלך שווה היום.. זה מזכיר לי את הבדיחה על האדם שנפטר ועולה לשמים ושם עומד לו אלוהים ושואל אותו אם רוצה גן עדן או גיהנום, מציץ ימינה לגן עדן לא רואה שם כלום.. מציץ שמאלה לגהינום שומע מוסיקה, רואה אנשים לבושים בבגדי מלאכים שותים בירה, אומר לאלוהים..ברור שגיהנום. מכניסים אותו לחדר, נותנים לו בירה וכנפיים הוא שותה ואוכל ,מבסוט. אחרי כמה דקות אומרים לו שצריך לעבור לחדר השני.. שם מפשיטים אותו ומתחילים לתת לו מכות. פונה האיש לאלוהים ואומר לו , מה זה? למה שם זה ככה וכאן זה ככה, עונה לו אלוהים : שם זה השיווק... אז ככה זה בפרוספקטים יש שבילים ירוקים עצים וכיכרות, בשטח יש חול ואבנים. עדיין צריך להתייחס להכל בפרופורציה, גם אני שילמתי כסף רב, וגם אני לא שילמתי על הדירה מכספי מפעל הפיס.. ולמרות זאת אני מנסה לזכור שבסוף היום מאחורי החוזים והבלטות יש בני אדם וצריך לנסות להתייחס אליהם בכבוד.