שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות

הנושא מידע על פרויקט בוני תיכון

מידע על פרויקט בוני תיכון 14 שנים 9 חודשים ago #15793

• idan
  • idan's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
שלום לכולם...

אני ואשתי היינו אצל בוני תיכון במספר פגישות והתרשמנו מאוד מהדירת 5 חדרים שהראו לנו, לאיכלוס עוד חצי שנה.

אבל.....

יש מפעל קרוב ובשאר הפרויקטים אמרו לנו שמאחורי הבניין שלנו ייבנה ביה"ס, מה שכמובן יוצר בבקרים רעש ועומס לא נעימים...

אודה לכל מי שיש לו מידע מוצק ועכשווי בנוגע לשתי הסוגיות הללו.

ובכלל לרוכשי הדירות בבוני תיכון... האם אתם מרוצים משירותיו של הקבלן? האם יש דברים נוספים שחשוב לדעת לפני שחותמים עמו ונותנים הרבה הרבה כסף? :)

תודה רבה,
עידן ושרון This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: מידע על פרויקט בוני תיכון 14 שנים 9 חודשים ago #15794

• qazwsx
  • qazwsx's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
אז למה אתה רוצק לקנות שם? יש פרויקטים חדשים באיזור הדרום מזרחי של השכונה ליד נוה גד (גרין פוינט, אדירים) שזה המיקום הכי טוב ב 80. ברור שעדיף להתרחק מקניאל.
עריכה אחרונה: 14 שנים 9 חודשים ago על ידי qazwsx.

תגובה: מידע על פרויקט בוני תיכון 14 שנים 9 חודשים ago #15801

• בונה
  • בונה's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
היי עידן,

לגבי קניאל והבית ספר: שניהם אכן חסרון.

עם זאת, קניאל, ממה שקראתי וראיתי בביקורים באתר לא נשמע מרעיש וממה שקראתי, לא נראה שהוא מזהם. חוצמזה, הבנתי שבסופו של דבר הוא עתיד לא להיות שם. כנראה יקח הרבה זמן, אבל בינתיים אני לא נותן לזה להטריד אותי.

הבית ספר מטריד קצת יותר. עם זאת, הכניסה והיציאה מהחניה הם מהצד הפנימי של הרחוב ולא מהצד של הבית ספר, אז אין בעיה מהבחינת עומסים ביציאה\חזרה לבית.

דבר קצת יותר חיובי, מבחינת המיקום, זה שזה ממש קרוב לפארק, לקאנטרי ולמרכז הקניות העתידי.

אבל בכל מקרה, זה הכל שאלה של אפשרויות: מחיר, מבנה הדירה, זמן הכניסה וגם מיקום. אז כמובן שאם יש לך הצעה שוות ערך עם מיקום טוב יותר, לך על זה.