שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות
  • עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3

הנושא VIEW - מי נתקל בבעיות עם מנחם אחראי שינויי דיירים

תגובה: VIEW - מי נתקל בבעיות עם מנחם אחראי שינויי דיירים 14 שנים 11 חודשים ago #14486

• שני
  • שני 's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
מישהו יודע מתי בניין 5 אמורים להכנס לדירות?
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: VIEW - מי נתקל בבעיות עם מנחם אחראי שינויי דיירים 14 שנים 11 חודשים ago #14508

• מיכל
  • מיכל's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
  • פרוייקט VIEW השכונה הירוקה
אוי ואבוי לי...
לנו מסרו תשובה בכתב כי הדירה תימסר עד ה- 30.6.11.
מתי אמרו לך על העיכוב??

תגובה: VIEW - מי נתקל בבעיות עם מנחם אחראי שינויי דיירים 14 שנים 11 חודשים ago #14514

• Dani
  • Dani's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
  • פרוייקט VIEW בניין 2
הי

לגבי מנחם, ההתנהלות שלי עימו דווקא נעימה ואני מקבל ממנו שירות טוב.
אבל אכן אחרי הייסורים עם המשרד של סיגל (שעלה לנו בלא מעט בכסף וכאב ראש) וההמשך המתיש והמתסכל עם דורון, אז מנחם מהווה שיפור מאוד חיובי.

אותי מאוד מדאיג נושא מועד הכניסה.
אף גורם (אייל, גלעד, מנחם...) לא מוכן להתחייב על תאריך ובטח לא בכתב.
בשיחה שהיתה לי עם גלעד בתחילת מאי דובר על סוף יוני ואולי אפילו לפני ואילו בשיחה עם אייל לפני שבוע הוא הביע ספק לגבי סוף יוני.
לפי המצב של הבניין אני מאוד פסימי לגבי מועד הכניסה
ואני מצר על חוסר השקיפות הרב שקיים.
אנחנו באופן אישי לאחר השיחה עם גלעד/אייל קיבלנו את ההרגשה שלא תהיה חריגה מתקופת הגרייס ועשינו תוכניות בהתאם. אני מאמין שרבים אחרים כמונו, יפגעו הרבה יותר מאשר גובה הפיצוי באם תהיה חריגה שכזו.

דני

תגובה: VIEW - מי נתקל בבעיות עם מנחם אחראי שינויי דיירים 14 שנים 11 חודשים ago #14515

• אברי
  • אברי's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
  • Thank you received: 1
היי דני,
יכול לכתוב לי למייל? This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

אברי - השכן מבנין 5 - נפגשנו אתמול באתר :-)

תגובה: VIEW - מי נתקל בבעיות עם מנחם אחראי שינויי דיירים 14 שנים 11 חודשים ago #14517

• yifat
  • yifat's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
אין שום סיכוי להכנס בסוף יוני! תתחילו להגיד לעצמכם ספטמבר. :angry:

תגובה: VIEW - מי נתקל בבעיות עם מנחם אחראי שינויי דיירים 14 שנים 11 חודשים ago #14518

• אברי
  • אברי's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
  • Thank you received: 1
היי יפעת, ספטמבר (במקום מרץ?) לבנין 2 מאוד מדאיג...
על בסיס מה את משערת שבנין 2 יאוכלס רק בספטמבר?
אנחנו בבנין 5 והתאריך הפורמלי הוא נובמבר. מקווה שזה מה שיהיה בפועל...

תגובה: VIEW - מי נתקל בבעיות עם מנחם אחראי שינויי דיירים 14 שנים 11 חודשים ago #14519

• yifat
  • yifat's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
אברי אני מאחלת לך שבנובמבר תהיה בדירה! אצלנו לפי המצב של הבנין ,וקצב העבודה אין סיכוי לסוף יוני.

תגובה: VIEW - מי נתקל בבעיות עם מנחם אחראי שינויי דיירים 14 שנים 11 חודשים ago #14520

• יובל
  • יובל's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
דני היי,
אנחנו כמוך, פסימיים מאוד לגבי סוף יוני (ריאלית נראה כמו סוף יולי)
בעבר, כפי שציינת, דובר על סוף תקופת הגרייס, אולם בפועל נראה רחוק מזה.
אולם, האכזבה הינה כפולה: מעבר לדחייה הנראית באופק, אין אף גורם שמוכן להתחייב לתאריך או יעד למרות שתקופת הגרייס מסתיימת בעוד כחודש ושבוע.
כמובן שגובה הפיצוי הנוכחי אינו עונה על האכזבה והפגיעה הכלכלית שאנו סופגים.

יובל
אימיילThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

תגובה: VIEW - מי נתקל בבעיות עם מנחם אחראי שינויי דיירים 14 שנים 11 חודשים ago #14521

• Dani
  • Dani's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
  • פרוייקט VIEW בניין 2
הי

שוחחתי היום טלפונית עם גלעד בנושא תאריך הכניסה והנה הגרסה העדכנית (נכון להיום, לא ברור מה יהיה מחר).

הדירות שלנו יהיו מוכנות בסוף יוני אבל ישנם עבודות פיתוח נוספות בבניין ומחוצה לו שאינם תלויות בו שיעכבו את מסירת הדירות, הערכה שלו כרגע שמסירת הדירות תחל בסוף יולי.
ומי שיש לו עבודות לאחר קבלת מפתח (כמוני...) כגון הרכבת מטבח לא סטנדרטי, פרקטים וכו.. יוכל לעשות זאת רק אחרי קבלת מפתח כלומר הצפי כרגע לתוך אוגוסט.

עד כאן התשובה.

אני אנסה לקצר את התשובה שלו ולתת פירוש אישי שלי
יהיה איחור משמעותי לאחר סוף הגרייס והכנת הקרקע להתחמקות מתשלום הפיצוי.

אני חושב שאנו דיירי בניין 2 (העתידיים) צריכים להיפגש יחדיו עם אייל ולקבל ממנו הבהרות ברורות.
חוסר השקיפות בפרוייקט אינו יכול להימשך.

דני

תגובה: VIEW - מי נתקל בבעיות עם מנחם אחראי שינויי דיירים 14 שנים 11 חודשים ago #14524

• sarit
  • sarit's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
גם אנחנו קנינו בבניין 5, היום היינו בשטח, המצב לא נראה טוב לא באופן כללי ולא בדירה שלנו ספציפית.
דיברנו עם מיכל והכינו אותנו לסוף דצמבר, הכעס שלנו בעיקר כי כמו שנאמר קודם אין שקיפות של הדברים.
אנחנו נערכנו לקראת השנה הבאה שהילדים יתחילו ללמוד בכ"ס והם רשומים לביה"ס ולגן וקשה להערך כשאתה לא יודע אם גם בדצמבר נקבל מפתח או אחרי ...

תגובה: VIEW - מי נתקל בבעיות עם מנחם אחראי שינויי דיירים 14 שנים 11 חודשים ago #14526

• יובל
  • יובל's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
הי דני,
אני בעד פגישה עם אייל, מה המייל שלך?
אימיילThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

תגובה: VIEW - מי נתקל בבעיות עם מנחם אחראי שינויי דיירים 14 שנים 11 חודשים ago #14527

• Dani
  • Dani's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
  • פרוייקט VIEW בניין 2
המייל שלי
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

דני
  • עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3