שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות
  • עמוד:
  • 1
  • 2

הנושא שני מחלפים חדשים בשרון: מחלף דרור ומחלף רעננה דרום

תגובה: שני מחלפים חדשים בשרון: מחלף דרור ומחלף רעננה דרום 15 שנים 1 חודש ago #13580

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
ממש לא.
מי שיגיע דרך 531 יתחבר לכביש 4 מדרום לצומת רעננה המרומזר.
למעשה מבחינת כביש 4 צפון-דרום בצומת רעננה המרומזר, לא אמור להיות גרוע יותר ממה שקיים היום.
הזרימה תהיה טובה יותר בכניסה לכפר סבא באיזור המשטרה כי יהיה את המחלף החדש של 531. דבר שיכול רק להשפיע לטובה על רעננה המרומזר.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: שני מחלפים חדשים בשרון: מחלף דרור ומחלף רעננה דרום 15 שנים 1 חודש ago #13581

• עמית
  • עמית's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • view A-3
היום מי שמגיע דרך 531 מהצד של כפ"ס נוסע דרומה לא דרך רעננה המרומזר.
ייתכן שמבחינת תושבי כפר סבר במרכז יותר מהם ישתמשו ביציאה דרך 531 ולא דרך צומת רעננה מרכז אבל אלה לא המספרים הגדולים. הרכבים שיסעו מצפון לדרום, בינהם יותר מעשרת אלפים משפחות חדשות (כמות הבנייה בכפ"ס הירוקה, אבן יהודה וקדימה צורן) ישנו את דפוסי התנועה.

תגובה: שני מחלפים חדשים בשרון: מחלף דרור ומחלף רעננה דרום 15 שנים 1 חודש ago #13582

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
אין ספק שהצומת המרומזר הוא היום צוואר בקבוק ורק יחמיר בעתיד, בלי קשר לכבישים שבונים מסביבו. פשוט כי כל שנה יש יותר רכבים על הכביש.
כבר היום המצב בלתי נסבל בחלק נכבד של שעות היממה.
הצומת המרומזר חייב לעבור תכנון מחדש בדחיפות!

תגובה: שני מחלפים חדשים בשרון: מחלף דרור ומחלף רעננה דרום 15 שנים 1 חודש ago #13584

• נועה
  • נועה's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • ECO בנין 5 (שלב ב')
מצ"ב תוואי כביש 531 המתוכנן. כאמור, המקטע עד המפגש עם כביש 40 הושלם...כפי שרואים, אין התחברות עם צומת רעננה מרכז.
_531.jpg
עריכה אחרונה: 15 שנים 1 חודש ago על ידי נועה.

תגובה: שני מחלפים חדשים בשרון: מחלף דרור ומחלף רעננה דרום 15 שנים 1 חודש ago #13585

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
זה השרטוט מהלינק :laugh:

תגובה: שני מחלפים חדשים בשרון: מחלף דרור ומחלף רעננה דרום 15 שנים 1 חודש ago #13586

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
באופן אישי אני לא מצליח להבין כלום מהשרטוט הזה חוץ מזה שהוא לא נראה לי עדכני.

תגובה: שני מחלפים חדשים בשרון: מחלף דרור ומחלף רעננה דרום 15 שנים 1 חודש ago #13593

• רועי
  • רועי's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • ECO 5
SNH, התכנית הינה המאושרת שפורסמה לרשומות. ידוע לי כי יש תשריט מעודכן יותר, אבל לא נעשה שינוי מבחינת המחלפים. כביש 531 הינו "חוצה שרון" כאשר המחלפים/מחלפונים הרלוונטי לדיון הוא החיבור עם כביש מס' 4, מה שמוכנה רעננה דרום. כל המטרה של העלאת התשריט הייתה להציג למי שלא בדק ו/או לא יודע היכן המחלף...אתה מוזמן גם לבדוק בתמ"מ 3/21 בתשריט תחבורה - התכנית הזו הינה המחוזית המאושרת ולאורה מתכננים כבישים במחוז המרכז.

שיהיה לכולנו בהצלחה (וזהירות) בכבישים :)
נועה

תגובה: שני מחלפים חדשים בשרון: מחלף דרור ומחלף רעננה דרום 15 שנים 1 חודש ago #13594

• מיכל
  • מיכל's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
שוב פעם לאריק,
באיזור השרון אין כיום כבישי רוחב מהירים. העומס על כביש 5 בלתי נסבל בבוקר ובערב. כשיקום 531 ימשוך אליו תנועה מכל אזור השרון וכן מנוסעים בכביש 6.הוא יהווה חלופה יחידה לכביש 5 בחיבור עם נתיבי איילון וכביש החוף. בנוסף, על ציר 531 יש ציר רכבת עם תחנות על הציר. כל הנתונים שמניתי מצביעים על כך שסביר להניח שהכביש החדש והרכבת ימשכו אליהם תנועה וכך העומס על כביש 4 יגדל. לכן גם העומס על צומת כפר סבא רעננה המרומזר יגבר. זה הולך להיות לדעתי צוואר הבקבוק באזור.
גיא

תגובה: שני מחלפים חדשים בשרון: מחלף דרור ומחלף רעננה דרום 15 שנים 1 חודש ago #13598

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
בתור מי שהתשמש בכביש 5 די הרבה עד לפני מספר חודשים שעברנו לכפר סבא, אני לא חושב שיש הרבה אוכלוסיה שעבורה 531 יהווה חלופה כדאית נסיעה למרכז גוש דן.
יש הרבה משתמשים בכביש 5 שבאים מראש העין והשומרון לעבודה בגוש דן.
ולכן נראה לי שהשינוי לא יהיה כזה גדול כמו שאתה מתאר.
העומסים יגדלו אולי בגלל מה שתיאר SNH שזה הגידול באוכלוסיה באיזור השרון בגלל השכונות הירוקות ואיזור אבן יהודה - קדימה - תל מונד.
נראה לי שהמחלף יקל על הזרימה באיזור צומת המשטרה הפקוק בשעות העומס.

אבל הכל ספקולציות, ימים יגידו . . .
עריכה אחרונה: 15 שנים 1 חודש ago על ידי אריק.
  • עמוד:
  • 1
  • 2