שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות
  • עמוד:
  • 1
  • 2

הנושא סיכום פגישת ועד הזמר העברי עם עיריית כפ"ס

סיכום פגישת ועד הזמר העברי עם עיריית כפ"ס 15 שנים 6 חודשים ago #11245

• איל
  • איל's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • אקו א'
שלום לכולם,
להלן סיכום הישיבה שהייתה בין הועד הזמני של שכונת הזמר העברי לבין נציגי העירייה. הקובץ המצורף הינו הסיכום כפי שהתקבל ממזכירתו של סמנכל העירייה מר דני הרוש. צר לי על שלקח לי הרבה זמן להגיע לזה.
חשוב לי לציין כי הופתענו מכמות האנשים מצד העירייה שנכחה בפגישה, כמו גם ממוכנותם לפגישה, כולל מפות וכו'. הפגישה התנהלה ברוח טובה, וניכר היה שיש עם מי לדבר וכי בעירייה בהחלט מודעים לשכונה וכי יש הרבה תכנונים לגביה. הפגישה תוזמנה לשעה, ובפועל ארכה יותר משעה וחצי.
מן הסתם סיכום זה מייצג את התוכניות הנוכחיות של העירייה לסעיפים הרלוונטיים. כמובן, ישנם דברים, שאנו רואים כבעיתיים במקצת, כמו תאריכים רחוקים מדי של מוכנות של דברים (למשל המחסום האקוסטי ומגרשי שעשועים). ועליהם כנראה נצטרך ללחוץ ולדבר שוב.

יש לזכור כי אנו גרים בשכונה שהיא ברוב רובה בבנייה. הבנייה היא גורם הורס. אבק, משאיות, חפירות, תעלות, פועלים, פסולת בנין וכו'. לכן העירייה לא רוצה לרוץ ולהשקיע בהכל עכשיו, שכן היא לא רוצה שהדברים יהרסו במהלך בנית השכונה. הפיתוח האזורי יעשה בהדרגה ויתקדם על פי קצב אכלוס הבניינים ומיקומם הגיאוגרפי. הגיוני. מה שזה אומר, שיכול לעבור זמן רב עד שפופטיץ מרחוב X יזכה לטייל בשכונה וליהנות ממנה. יש לקחת את הדברים בהבנה ולהצטייד באורך נשימה.
אני בטוח כי בסופו של יום כולנו נהנה מהשכונה וכי השכונה שלנו תהיה לתפארת – רק שצריך להבין, שזה ייקח בערך עוד 5 שנים.

איל ולדמן
יו"ר הועד הזמני של שכונת הזמר העברי (תב"ע 60)

Attachment ________2.zip not found

קבצים מצורפים:
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: סיכום פגישת ועד הזמר העברי עם עיריית כפ"ס 15 שנים 6 חודשים ago #11246

• guy-sh
  • guy-sh's Avatar
  • לא מחובר
  • Administrator
  • שבירו - בנין 1
  • Thank you received: 1
אז מה שהם אומרים בעצם שייקח פחות או יותר חמש שנים עד לפיתוח סביר של השכונה ???
גיא שמואלי
מנהל האתר
כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות

תגובה: סיכום פגישת ועד הזמר העברי עם עיריית כפ"ס 15 שנים 6 חודשים ago #11247

• Elad
  • Elad's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
  • ינוב - C
תודה על העדכון.

כדרך אגב, מה קרה לסעיפים 8 ו-10?

תגובה: סיכום פגישת ועד הזמר העברי עם עיריית כפ"ס 15 שנים 6 חודשים ago #11249

• יריב
  • יריב's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • הזמר העברי
בסה"כ רואים שיש היענות מצד העיריה
לנושא השמירה/אבטחה/ביטחון בשכונה לא ראיתי תשמודת דגש מיוחדת וחבל.
שימרו על רוכבי האופניים

תגובה: סיכום פגישת ועד הזמר העברי עם עיריית כפ"ס 15 שנים 6 חודשים ago #11250

• Idit
  • Idit's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • אקו 7 (שלב ב')
יריב, יהיו מבצעי שבחים, זה לא מספיק??

תגובה: סיכום פגישת ועד הזמר העברי עם עיריית כפ"ס 15 שנים 6 חודשים ago #11252

• יעקב
  • יעקב's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • קאלש
תודה על העדכון.

ע"פי ההתייחסות לביטחון + לו"ז בניית קיר אקוסטי (שמהווה בעיניי גם חוצץ שיש לו ערך בטחוני לפחות לאזור הצפוני של 60) אני חושב ,שלא היה מזיק המשך התייחסות לנושא "אבטחה פרטית".

אני מבין שהעירייה "הפריטה" את האבטחה בכ"ס והיא מטופלת ע"י
חב' גושן . אני לא תושב כ"ס ואין לי נסיון איתם(למי שיש אשמח לקבל דעה ) ואני גם לא יודע אם הם מראים נוכחות מוגברת בשכונה
( אולי מישהו מהדיירים החדשים יכול להגיד משהוא בעיניין),
אבל בעינייני הפרטות ,בדר"כ אחרי זכיה במחרז (המחיר הזול)החברה הזוכה מנסה לצמצם עלויות .......

תגובה: סיכום פגישת ועד הזמר העברי עם עיריית כפ"ס 15 שנים 6 חודשים ago #11253

• שרון
  • שרון's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
לאיל, אריק וכל נציגינו מול העיריה, תודה רבה וכל הכבוד על היצוג והניסיון לקדם נושאים החשובים לכולנו.
אני רוצה להתייחס לנושא שאותי הכי מטריד ואני מאמינה שגם את כל הדיירים שמאכלסים בימים אלו את השכונה וזה נושא הבטחון והבטיחות. נגור בדירותינו היפות , אבל אלו ללא רכבים וכמובן הילדים בגילאים השונים יחיו ב"כלוב של זהב", עם פחד אמיתי לצאת החוצה, למעוד במדרכות שאינם, להתקל בחושך באבנים ועמודים, כי הרי אין עדיין כל תאורה, לחשוש מהמשאיות הכבדות והמנופים
וגם מעשרות הפועלים הזרים המסתובבים בה. לנושא הזה לא מצאנו כל התייחסות של העירייה בסיכום הפגישה.
אנחנו בתור דיירים חדשים בכפר סבא שבונים בה את ביתנו החדש ומביאים אתנו ילדים שלהם אנו צריכים לדאוג לביטחון ובטיחות, מצפים מכפר סבא שתפתח את השכונה לקראתנו, ותהיה מוכנה הרבה מראש ותדאג לביטחון ולבטיחות עבורנו ועבור ילדינו.
איך זה יכול להיות שבשכונה שאמורה להיות היהלום שבכתר החדש של העיר, מאשרים למסור דירות כאשר עדיין לא בנוי סביב אותם בנינים פיתוח בסיסי ובטיחותי, אין מדרכה ואין כביש, אין אבטחה.
מגרשי שעשועים וקיר אקוסטי הם אכן מותרות נעימים שיעשו את חיינו טובים בהמשך, אך לפני שמגיעים לעניינים כאלה, בהחלט אנו מצפים מהעירייה שתספק כתנאי בסיסי ומקדים לאכלוס כלשהו של השכונה קודם כל מעברים בטוחים, מדרכות בטוחות, מעברי חצייה ושבילים בטוחים מ ואל השכונה. וכמובן, לא יכול להיות שנושא אבטחתנו לא יהיה בראש מעיניה של העירייה ששמה לה סיסמה של "עיר ללא אלימות", מה שממש לא מאפיין את שכונתנו בשבועות האחרונים.
לסיכום, לפני דיון כלשהו על פארקים ואקולוגיה, בואו נחזור ל"בייסיק" ונזכור מה באמת חשוב לנו, כהורים וכתושבים אחראים.
בברכה ובהצלחה לכל העושים בעבודת הוועד החשובה

תגובה: סיכום פגישת ועד הזמר העברי עם עיריית כפ"ס 15 שנים 6 חודשים ago #11254

• יובל
  • יובל's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
איל, חזק ואמץ.
היה נציג של החברה הכלכלית, אולם לא היתה שום התייחסות לנושא עמודי החשמל שחוצים את השכונה מדרום לצפון (ולהיפך :)
ע"פ הידוע לי, אמורים לטמון אותם עד סוף שנת 2010, האם הנושא עלה?
אימיילThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

תגובה: סיכום פגישת ועד הזמר העברי עם עיריית כפ"ס 15 שנים 6 חודשים ago #11255

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
יובל אם זכור לי נכון, הנושא עלה והם לא יכלו להתייחס פורמלית מכיוון שזה באחריות חברת חשמל.

לגבי בטחון - אין ספק שזהו הנושא הקריטי ביותר והמענה כרגע לא מספק. הגעתי לתובנה שצריך ללחוץ על החברה הכלכלית להציב עמודי תאורה זמנית בכל השכונה כבר עכשיו לא רק במקומות המאוכלסים, זאת מטעמי בטחון.

בלי קשר לזה, דעתי היא שאם אין אני לי מי לי, אנחנו גם צריכים לקחת אחריות על בטחוננו לא רק העיריה.
ברור שמי שיכול שיתנדב למשמר האזרחי שאני מקווה שיקום כאן, אבל זה גם ברמה העקרונית של להכנס למודעות.

אני רוצה לחלוק עם הפורום סיפור קטנצ'יק שהיה לי אתמול, אבל אעשה זאת בשרשור נפרד שאפתח לנושא.

תגובה: סיכום פגישת ועד הזמר העברי עם עיריית כפ"ס 15 שנים 6 חודשים ago #11257

• נועה
  • נועה's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • ECO בנין 5 (שלב ב')
לכל חברי הועד שלקחו חלק בפגישה, חזק ואמץ! במסגרת תפקידי אני עובדת יום יום מול נציגי רשויות מקומיות - עצם העובדה שטרחו והגיעו לפגישה וכן, הוציאו סיכום מסודר - שאפו.

תגובה: סיכום פגישת ועד הזמר העברי עם עיריית כפ"ס 15 שנים 6 חודשים ago #11263

• Chen
  • Chen's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
בנושאי הבטחון והבטיחות , אכן יש מקום רב לשיפור, אבל יש גם לא מעט מגבלות לצערנו , נוכחתי לדעת שרק לחץ מקומי נקודתי נושא פירות, צריך פשוט למצוא את האדם הנכון ו"לתפעל" אותו , ליד הבנין שלנו יתקינו באמצע השבוא הבא את התאורה הזמנית , ומחסום הבטון שהונח ונפרץ עשרות פעמים ע"י טרקטורים ומשאיות ירוחתך עם קורות ברזל על מנת למנוע פריצה נוספת , אנחנו עדיין נלחמים בנושא המדרכה שאינה מושלמת ומכסה כרגע רק חצי מחזית הבניין...

לגבי "הטיפוסים" שמסתובבים בשכונה ..... רק נוכחות מוגברת של תושבים וגורמי בטחון תרתיע אותם , יש לא מעט ביניניים בבניה שמאוכלסים בשעות הלילה בפועלים הלנים בהם , והמקום הוא ללא ספק גורם משיכה גם לכאלו "המתענינים" בציוד יקר ערך , אגב ישנו רכב "שמירה" של בני מיעוטים המסתובב בשכונה ושומר עבור כמה קבלנים על הבניניים הנטושים והציוד שלהם ....

תגובה: סיכום פגישת ועד הזמר העברי עם עיריית כפ"ס 15 שנים 6 חודשים ago #11295

• איל
  • איל's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • אקו א'
עריכה אחרונה: 15 שנים 6 חודשים ago על ידי איל.
  • עמוד:
  • 1
  • 2