שלום לכולם,
להלן סיכום הישיבה שהייתה בין הועד הזמני של שכונת הזמר העברי לבין נציגי העירייה. הקובץ המצורף הינו הסיכום כפי שהתקבל ממזכירתו של סמנכל העירייה מר דני הרוש. צר לי על שלקח לי הרבה זמן להגיע לזה.
חשוב לי לציין כי הופתענו מכמות האנשים מצד העירייה שנכחה בפגישה, כמו גם ממוכנותם לפגישה, כולל מפות וכו'. הפגישה התנהלה ברוח טובה, וניכר היה שיש עם מי לדבר וכי בעירייה בהחלט מודעים לשכונה וכי יש הרבה תכנונים לגביה. הפגישה תוזמנה לשעה, ובפועל ארכה יותר משעה וחצי.
מן הסתם סיכום זה מייצג את התוכניות הנוכחיות של העירייה לסעיפים הרלוונטיים. כמובן, ישנם דברים, שאנו רואים כבעיתיים במקצת, כמו תאריכים רחוקים מדי של מוכנות של דברים (למשל המחסום האקוסטי ומגרשי שעשועים). ועליהם כנראה נצטרך ללחוץ ולדבר שוב.
יש לזכור כי אנו גרים בשכונה שהיא ברוב רובה בבנייה. הבנייה היא גורם הורס. אבק, משאיות, חפירות, תעלות, פועלים, פסולת בנין וכו'. לכן העירייה לא רוצה לרוץ ולהשקיע בהכל עכשיו, שכן היא לא רוצה שהדברים יהרסו במהלך בנית השכונה. הפיתוח האזורי יעשה בהדרגה ויתקדם על פי קצב אכלוס הבניינים ומיקומם הגיאוגרפי. הגיוני. מה שזה אומר, שיכול לעבור זמן רב עד שפופטיץ מרחוב X יזכה לטייל בשכונה וליהנות ממנה. יש לקחת את הדברים בהבנה ולהצטייד באורך נשימה.
אני בטוח כי בסופו של יום כולנו נהנה מהשכונה וכי השכונה שלנו תהיה לתפארת – רק שצריך להבין, שזה ייקח בערך עוד 5 שנים.
איל ולדמן
יו"ר הועד הזמני של שכונת הזמר העברי (תב"ע 60)
Attachment ________2.zip not found