שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות
  • עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3

הנושא עוד רכב נגנב - אקו א'

תגובה: עוד רכב נגנב - אקו א' 15 שנים 6 חודשים ago #10983

חשבתי הרבה על ההודעה הזאת היום - עוד שבוע אנחנו עוברים ופתאום הבטן מתהפכת לי :unsure: ...
אם יש דבר שמערער אותי זה חוסר בטחון למשפחתי, ואם יש דבר שמשפחיד אותי זה לא גניבת הרכב (יש ביטוח), אלא "ההתקלות" עם עברייני רכוש שכמו שכולנו שומעים לפעמים מסתבכת...

חשבתי היטב והבנתי שרק שער ייתן לי את תחושת הבטחון שהיום אני חשה. אנחנו גרים במתחם של שני מגדלים (כ- 70 דירות), עם חניה מקורה לכ- 100 מכוניות. השער בכניסה הוא מאסיבי ולא ניתן להזיזו. הוא נפתח בשלט ואין עם זה שום בעיה - שלט שומרים בתיק.
אין שום עומס ביציאה או בכניסה, אם כי בבוקר לפעמים משאירים אתץ השער פתוח לכשעה. קרה אולי פעמיים שהשער נתקע, אבל יש לו מנגנון הפעלה ידני עד הגעת צוות מכני.

בקיצור - אני בעד, וזה באמת לא אמור לעלות לנו הרבה כסף.
אפשר להצביע על כך בישיבת ועד בית ראשונה של כל הדיירים (הרוב קובע) ואת הסכום הדרוש מוסיפים לתשלום ועד.

מצלמות, אגב, זה כוסות רוח למת (גם את זה יש לנו בבניין. חוץ מלחשוף תעלמות מוזרות זה לא מועיל לכלום). אז תראה גנב, מכוסה או אפילו לא, ומה אז?!! הרכב שלך כבר נגנב.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: עוד רכב נגנב - אקו א' 15 שנים 6 חודשים ago #10986

• Ronit & Eitan
  • Ronit & Eitan's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • ECO building 6
לא כל כך הבנתי את קונספט השער לבניין. איפה אתם רוצים להתקין שער שימנע כניסה של אנשים לא רצויים אל תוך הבניין ולא אל תוך החנייה?
אגב גנבים בדר"כ לא נכנסים דרך הכניסה הראשית , אלא דרך החלון , או כניסות אחוריות למיניהם , כך שאני לא מבין איך שער כניסה לבניין יעזור?

אני חושב שלדירה יש שלושה דברים עיקריים שניתן לעשות על מנת לצמצם ככל הניתן את תופעת הפריצות:
1. סורגים
2. אזעקה מקושרת למוקד
3. כלב

שלושת הגורמים הנ"ל אמורים להרחיק גנב "פשוט". ושוב המדובר על דירה ולא בתי קרקע או אפילו דירות גן ששם הסיפור קצת שונה.
עריכה אחרונה: 15 שנים 6 חודשים ago על ידי Ronit & Eitan.

תגובה: עוד רכב נגנב - אקו א' 15 שנים 6 חודשים ago #10990

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
איתן,

הכוונה לא למנוע מהגנבים להכנס לבניין, אלא למנוע מהם לצאת עם הרכב מהחניה.

כל שאר הדברים שהעלית לא נידונו לעומק בשרשור הזה (קצת בשרשורים אחרים) אבל בטוח שבקומות הגבוהות אין סכנה של כניסה דרך החלון (אולי רק בקומה העליונה דרך הגג)

תגובה: עוד רכב נגנב - אקו א' 15 שנים 6 חודשים ago #10991

אנו בעד שער כבד חשמלי
ואם צריך,גם מצלמות או דברים אחרים לבטחון.

תגובה: עוד רכב נגנב - אקו א' 15 שנים 6 חודשים ago #10992

• Ronit & Eitan
  • Ronit & Eitan's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • ECO building 6
SNH לא הבנת את שאלתי , מה ששאלתי הוא שאם הדיירים לא מתכוונים לשער אלא למשהו אחר אז איך הם רוצים למנוע כניסה לדירות.
אני לא מדבר על נושא הרכבים אלא על נושא הדירות עצמן

תגובה: עוד רכב נגנב - אקו א' 15 שנים 6 חודשים ago #11010

• שרון
  • שרון's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
מכיון שיש הרבה דיעות לכאן ולכאן ולא כל בעלי הדירות מיוצגים בפורום, אנו בעד להעלות את הנושא באסיפת הדיירים הראשונה שתהיה במהירה בימינו, זה למעשה נושא שמשותף לדיירי ארבעת הבנינים ולכן צריך להידון באסיפה שכולם יוזמנו אליה.

תגובה: עוד רכב נגנב - אקו א' 15 שנים 6 חודשים ago #11025

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
זה בדיוק מה שאני מנסה לומר

לא ניתן לקבל החלטות כאלה עד לאכלוס משמעותי.
עד אז, צריך ללחוץ על העיריה והמשטרה שיספקו לדיירים את הביטחון שהם צריכים. הדיירים יוכלו לתרום לאחר האיכלוס, אבל אתם חייבים פתרון מיידי

תגובה: עוד רכב נגנב - אקו א' 15 שנים 6 חודשים ago #11069

• KC
  • KC's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • THE GARDEN
אני יכול לספר לכם שגם לחלק מהקבלנים היו נזקים. לפני כשבועיים נגנב ציוד רב מאחד האתרים.
הגנבים חוגגים...
קראתי את הדיון. לדעתי אתם תולים יותר מידיי תקוות בשער חשמלי. תמיד ימצא שלט באחד הרכבים והגנבים יפתחו איתו (או בלעדיו) את השער.
לעניות דעתי צריך פתרון של גם וגם וגם. כלומר:
הרבה עירנות ומעורבות של התושבים (ובהתאם הזעקת משטרה במידה ורואים מישהו חשוד בלילה), מערכות אזעקה בבתים (כי הגנבים הרבה פעמים פורצים הביתה ולוקחים את מפתחות הרכב), סיורים רבים בשכונה עם אור כחול משטרתי ובכלל, נוכחות משמר אזרחי\משטרה, מצלמות לא יזיקו אבל גם עליהן אין להסתמך יותר מידיי, והרבה מאוד תאורה על אזור הרכבים.

כשנעבור לשכונה אני מתכוון להתנדב למשמר השכונה שמוקם. כמה שעות בודדות בשבוע יכולות לעשות הבדל גדול.

בהצלחה לכולנו!

תגובה: עוד רכב נגנב - אקו א' 15 שנים 6 חודשים ago #11087

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
לדעתי אין טעם בהתקנת מחסום כל עוד כניסת רכבי החרום סמוך לאקו 4 ממערב פתוחה.
כמו כן, נניח שהצלחנו איכשהו להעביר החלטה מחייבת של וועדי הבניינים על התקנת שער כבד, איך נוציא לפועל את ההתקנה כל עוד לא ניתן באופן מעשי לגבות את הכסף, לי אין 30,000 ש"ח מיותרים לממן את זה עד גמר האכלוס . . .
  • עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3