שגיאה

COM_KUNENA_ERROR_TOKEN

שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות

הנושא אקו 8-9

אקו 8-9 15 שנים 6 חודשים ago #10926

• Meytal
  • Meytal's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
  • אקו 9
נפגשתי עם דניה סיבוס לפני החגים שמסרו לי את תיק הדייר שלי.
לפי הלו"ז שהם מסרו עד ה- 01.11.2010 צריך לקבל את ההחלטות הבאות: תוכנית הדירה ובחירת ריצופים, חיפויים וכלים סניטרים.
האם זה לא קצת לחוץ מידי? איך אפשר בחודש וחצי להחליט ולהזמין את כל הדברים הללו? עצות מישהו?
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: אקו 8-9 15 שנים 6 חודשים ago #10930

• יריב
  • יריב's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • הזמר העברי
הם רוצים לסגור את הדברים הללו כמה שיותר מהר כיוון שקצב בניית השלד הוא מהיר מאוד (בבניינים 6 ו 7) כמעט קומה בשבוע
שימרו על רוכבי האופניים

תגובה: אקו 8-9 15 שנים 6 חודשים ago #10933

• Idit
  • Idit's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • אקו 7 (שלב ב')
מנסיון שלנו, אני נלחצתי והלחץ היה מיותר. את יכולה להיות בקשר עם האדריכלית בדניה סיבוס והיא תגיד לך עד כמה זה לחוץ.

תגובה: אקו 8-9 15 שנים 6 חודשים ago #10934

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
גם אצלנו בסוף היו עיכובים גם מצידנו וגם מצד הקבלן המבצע.
אנחנו ממש היינו על הקסקס, היא העבירה את התוכניות לשטח עוד לפני שחתמנו ושילמנו, כדי שיספיקו לבצע את הכנות החשמל לפני יציקת ממ"ד.

בשורה התחתונה, התאריך הוא לא סופי, ויש לכם זמן להתלבט ולברר, אבל לא להיות שאננים ולשמור אצבע על הדופק. כל יום משתנים דברים בשלב הזה.

תגובה: אקו 8-9 15 שנים 6 חודשים ago #10936

• Meytal
  • Meytal's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
  • אקו 9
הלחץ שלי הוא יותר בקשר לבחירת כלעם סניטרים.
אני לא מבינה מדוע אני צריכה כבר להחליט על אסלה מסויימת. חשבתי שרק המיקומים חשובים לשלד
האם גם אתם הזמנתם וסגרתם על אריחים וכלים סניטריים בשלב כה מוקדם?

תגובה: אקו 8-9 15 שנים 6 חודשים ago #10938

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
אריחים (צבע/צורה) לא צריך לבחור.
אסלה/אמבטיה וכו' צריך רק למקם ולדעת אם צריך חיבורים מיוחדים.
אם אתם רוצים אביק אוטומטי אז גם צריך לבצע הכנות.

החלק החשוב והמרכזי שצריך לסגור הוא תוכניות בניה/חשמל/אינסטלציה.
מניסיון אישי, עדיף להיוועץ במומחה (אדריכל/ית) כי טעויות בשלב הזה עולות ביוקר בהמשך גם בכסף וגם בטלאים וכל מיני שיפצורים קטנים שיכולים לעשות בעיות בהמשך.

בהצלחה!

תגובה: אקו 8-9 15 שנים 6 חודשים ago #10941

• נועה
  • נועה's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • ECO בנין 5 (שלב ב')
הי מיטל,
כפי שאידית כתבה, תעמדי בקשר עם אדריכלית/אדריכל השינויים בדניה סיבוס, על מנת לקבל לוח זמנים מדויק יותר לגבי הבחירות של הכלים הסניטריים והריצוף. אנחנו היינו בקשר יומי עם האדריכלית ובררנו בדיוק מתי צריך לבחור הכל, וכך הגשנו את כל ההזמנה מנגב חודש אחרי התאריך שצויין בתיק הדייר. אנחנו ספציפית סגרנו את הדברים די מוקדם כי רצינו להיפטר מכאב הראש הזה. היננו פעמיים בנגב, פעם אחת להתרשמות ובפעם השניה היינו שעתיים וחצי (יותר מידי) לסגירת כל השדרוגים והבחירות...

מה שכן קריטי הם הנושאים של מיקומי נק' חשמל, מים וגז (אם רלוונטי לכם) וכן, שינויים אדריכליים כגון הזזת קירות, שבירת מחיצות, שינוי כיווני דלתות וכו'. אח"כ לעשות שינויים סתם עולה עוד כסף...

אם אתם רוצים לשדרג את האינטרפוץ 3 דרך ל-4 דרך במקלחת הורים/ילדים ו/או לעשות אביק אוטומטי/חצי אוטומטי, זה גם הזמן להגיד לדניה סיבוס וכמובן לא לשכוח לקבוע את כל הגבהים של כל הדברים (ראש גשם/טוש וכו'...). אלו הדברים היותר קריטיים כרגע מאשר בחירת הדברים עצמם.

תגובה: אקו 8-9 15 שנים 6 חודשים ago #10942

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
נועה כתב:
הי מיטל,
כפי שאידית כתבה, תעמדי בקשר עם אדריכלית/אדריכל השינויים בדניה סיבוס, על מנת לקבל לוח זמנים מדויק יותר לגבי הבחירות של הכלים הסניטריים והריצוף. אנחנו היינו בקשר יומי עם האדריכלית ובררנו בדיוק מתי צריך לבחור הכל, וכך הגשנו את כל ההזמנה מנגב חודש אחרי התאריך שצויין בתיק הדייר. אנחנו ספציפית סגרנו את הדברים די מוקדם כי רצינו להיפטר מכאב הראש הזה. היננו פעמיים בנגב, פעם אחת להתרשמות ובפעם השניה היינו שעתיים וחצי (יותר מידי) לסגירת כל השדרוגים והבחירות...

מה שכן קריטי הם הנושאים של מיקומי נק' חשמל, מים וגז (אם רלוונטי לכם) וכן, שינויים אדריכליים כגון הזזת קירות, שבירת מחיצות, שינוי כיווני דלתות וכו'. אח"כ לעשות שינויים סתם עולה עוד כסף...

אם אתם רוצים לשדרג את האינטרפוץ 3 דרך ל-4 דרך במקלחת הורים/ילדים ו/או לעשות אביק אוטומטי/חצי אוטומטי, זה גם הזמן להגיד לדניה סיבוס וכמובן לא לשכוח לקבוע את כל הגבהים של כל הדברים (ראש גשם/טוש וכו'...). אלו הדברים היותר קריטיים כרגע מאשר בחירת הדברים עצמם.

לא שאני מתקטנן, אבל זה פחות או יותר מה שרשמתי...
:)

תגובה: אקו 8-9 15 שנים 6 חודשים ago #10944

• Meytal
  • Meytal's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
  • אקו 9
תודה לכולם על התשובות
מאחר ואתמול הייתה כתבה בערוץ 10 על התמקוחויות בחנויות קרמיקה (ובתוכן גם נגב) יש לנו הרבה עבודת רגליים בקשר לשדרוגים. אני לא בטוחה שאעשה הזמנה של הכל מנגב

תגובה: אקו 8-9 15 שנים 6 חודשים ago #10945

• לאה
  • לאה's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • אקו שלב א' בנין 1
הי מיטל

בקשר לשידרוגים, קחי בחשבון שהזיכויים של הקבלן הם אפסיים, אז לפעמים כדאי לקחת את הדברים שהקבלן מספק.

תגובה: אקו 8-9 15 שנים 6 חודשים ago #10951

• יריב
  • יריב's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • הזמר העברי
לאה כתב:
הי מיטל

בקשר לשידרוגים, קחי בחשבון שהזיכויים של הקבלן הם אפסיים, אז לפעמים כדאי לקחת את הדברים שהקבלן מספק.

לפני שאת פוסלת ספק של הקבלן תבדקי את מחירון הזיכויים.

למרות שאנו קיבלנו שירות מעולה והמגוון גדול מאוד ומספק.
שימרו על רוכבי האופניים

תגובה: אקו 8-9 15 שנים 6 חודשים ago #10955

• עירד
  • עירד's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • The Garden בניין 13
להלן הלינק לכתבה בערוץ 10

news.nana10.co.il/Article/?ArticleId=749954&sid=126