שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות
  • עמוד:
  • 1
  • 2

הנושא רוכשי דירות במנרב בניין B מתבקשים ליצור קשר דחוף!!

תגובה: רוכשי דירות במנרב בניין B מתבקשים ליצור קשר דחוף!! 15 שנים 6 חודשים ago #11133

• סיון
  • סיון's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • מנרב בניין B
במה לשתף אותך יקירי, בת 33 נ+2 חמודים, מנרב בניין B קומה 2, 6 חדרים יש 6 או 7 קומות ( אני לא זוכרת) עיכבו את קבלת ההיתר 10 חודשים כי לא רצו לשלם לעירייה ,כניסה לפני החגים אבל אין עדיין יסודות, עוד משהו דרלינג? יש לך משהו לחדש לי אולי?
משפ' קולנדר
עוברת לכפר סבא
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: רוכשי דירות במנרב בניין B מתבקשים ליצור קשר דחוף!! 15 שנים 6 חודשים ago #11136

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
לא צריך להלחץ.

בסה"כ רציתי לומר שאולי אם תפרטי קצת על הבעיה תקבלי יותר פניות מדיירים, אולי כמה עצות מחברי הפורום שמנוסים בהתעסקות עם קבלנים סוררים.

את יודעת בשביל זה הפורום פה...

תגובה: רוכשי דירות במנרב בניין B מתבקשים ליצור קשר דחוף!! 15 שנים 6 חודשים ago #11212

• סיון
  • סיון's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • מנרב בניין B
נראה לך שבניין שרק יצק יסודות יהיה מוכן לקראת ספטמבר?
משפ' קולנדר
עוברת לכפר סבא

תגובה: רוכשי דירות במנרב בניין B מתבקשים ליצור קשר דחוף!! 15 שנים 6 חודשים ago #11213

• Ronit & Eitan
  • Ronit & Eitan's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • ECO building 6
בחיים לא. אולי ספטמבר עוד שנתיים

תגובה: רוכשי דירות במנרב בניין B מתבקשים ליצור קשר דחוף!! 15 שנים 6 חודשים ago #11217

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
איך יכולתי לומר לך מה דעתי, בלי שידעתי מה הבעיה?

לגבי הבניה, מניסיון, הכל תלוי בקבלן וכמה משאבים הוא מקצה לבנין.
הקמת הבנין מהיסודות זאת עבודה יחסית זריזה כי כמעט שום דבר לא תלוי בקונים ובאינטראקציה מולם. החלק האיטי הוא כל העבודות בפנים הדירות, חיפויים, התחשבות בבחירת הקונים וכו'.

אם הקבלן ישקיע עוד כסף בעוד אדריכלים שיעבדו מול הלקוחות, וידאג להביא מספיק פועלים שיעבדו על כמה שיותר דירות במקביל, אני חושב שזה אמנם יעד מאתגר, אבל אפשרי.

אם הקבלן יתנהל בנונשלנטיות ויחסוך בכסף כמו שאת אומרת שעשה עד עכשיו, אז התשובה היא כמובן שלא.

עכשיו את צריכה לחשוב מה אתם הקונים שנפגעים מהעיכוב יכולים לעשות כדי לגרום לקבלן הסורר להשקיע את המשאבים כדי לסיים את הקמת הבניין כמה שיותר מהר. ואולי למישהו יש כמה טיפים טובים (לדוגמא חברינו באקו בהתעסקותם מול גינדי/דניה סיבוס צברו ניסיון מה בנושא)

או לסיכום - בהצלחה!

תגובה: רוכשי דירות במנרב בניין B מתבקשים ליצור קשר דחוף!! 15 שנים 6 חודשים ago #11230

• yossi a
  • yossi a's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
SNH היקר
אולי באמת תתרום לנו מנסיונך הרב?
אין ספק שכולם חיכו רק לך כדי לשמוע את דעתך.

מה זה עניינך מה קרה במנרב B? קנית שם, את גר שם? לא !! מעניין אותך רק לצורך הרכילות והסקרנות שלך כדי שיהיה לך מה לקשקש עם החברים מסביב לשולחן השבת.
אף אחד לא שאל אותך ולא התעניין בדעתך!!
מה הנסיון שלך? עברת לפני כמה שנים ליד בית שבנה קבלן?
אני בטוח שעם חוות הדעת המנומקת שלך ילכו דיירי מנרב לקבלן וידרשו את שלהם כי ללא החוו"ד הזו הם לא היו מסתדרים עם האדריכלים.
תתעסק עם העניינים שלך ואל תציק!!
אגב יש עוד קבלנים במתחמים ונשמח לשמוע את חוו"ד המנומקת על האחרים.

תגובה: רוכשי דירות במנרב בניין B מתבקשים ליצור קשר דחוף!! 15 שנים 6 חודשים ago #11232

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
מר yossi היקר,

אתה ממחיש לי את המשפט "הדרך לגהינום רצופה בכוונות טובות"

בסה"כ מהרצון לעזור ומהאמונה ששיתוף בעיקר בנושאים כאלו יכולה רק לסייע להרבה מאוד גורמים, כולל רוכשים עתידיים במנרב, וגם לאלו שכבר קנו, הפכת אותי לרכלן שרוצה לקבל מידע מיצרי סקרנות שיצרת עבורי, תוך כדי השתלחות ותקיפה אישית חסרת כל פרופורציה, או היגיון.

קצת מעליב, בעיקר מכיוון שלרגע אחד לא העלבתי, פגעתי, או דיברתי באופן לא מנומס כלפיך או כלפי סיוון (או מישהו אחר לצורך העניין בשרשור)

לא ברורה לי התגובה שלך, אולי באמת הלחץ מהקבלן, ותחושת חוסר אונים בעוד אנשים מהצד מנסים לומר לך "תעשה ככה או ככה" מוציאה אותך מכליך. יכול להיות, אך אין זו סיבה להשתלח באדם תמים שבסה"כ ניסה לרומם את רוחיכם, ואפילו טרח והתאמץ בכדי לא להגיד לכם מה לעשות מתוך ההבנה שלא התנסיתי באופן אישי במצב כמו שלכם, אלא רק תרם מניסיונו הטוב יחסית עם הקבלן שלו כדי לתת רעיונות.

אז לסיכום, אנ מתנצל. סליחה שאכפת לי ושאני רוצה לעזור.
בהצלחה עם האדריכלים מקווה שתסתדרו איתם.
עריכה אחרונה: 15 שנים 6 חודשים ago על ידי SNH.

תגובה: רוכשי דירות במנרב בניין B מתבקשים ליצור קשר דחוף!! 15 שנים 6 חודשים ago #11234

• סיון
  • סיון's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • מנרב בניין B
עכשיו הבנתם למה לא שפכתי את כל הסיפור פה ורק ביקשתי מהדיירים ליצור עימי קשר.....
משפ' קולנדר
עוברת לכפר סבא

תגובה: רוכשי דירות במנרב בניין B מתבקשים ליצור קשר דחוף!! 13 שנים 8 חודשים ago #21469

• פרל
  • פרל's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
אנחנו שוקלים לקנות דירה בפרויקט השלישי של מנרב .
2 שאלות האם יש רעש מכביש 4 בעיקר מעניין אותי קומה 4 ומעלה

3. איך איכות הבנייה של הדירות שלכם.

אודה לכל מי שיקדיש דקותיים להשיב לנו

פרל :blush:

תגובה: רוכשי דירות במנרב בניין B מתבקשים ליצור קשר דחוף!! 13 שנים 8 חודשים ago #21471

• סיון
  • סיון's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • מנרב בניין B
יש די הרבה רעש
אתה מוזמן ליצור קשר בפרטי This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
משפ' קולנדר
עוברת לכפר סבא

תגובה: רוכשי דירות במנרב בניין B מתבקשים ליצור קשר דחוף!! 13 שנים 8 חודשים ago #21473

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
ואו איזו חתיכת היסטוריה...
את התוצאה המצערת, אנחנו מכירים... :angry:

תגובה: רוכשי דירות במנרב בניין B מתבקשים ליצור קשר דחוף!! 13 שנים 8 חודשים ago #21515

• סיון
  • סיון's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • מנרב בניין B
לייק גדול, שייקה
:-)
משפ' קולנדר
עוברת לכפר סבא
  • עמוד:
  • 1