יריב, תקופת הבניה היא לא ממש הנושא העיקרי בהודעות האלו, אני חושבת שיותר קשה לנו (או לחלקנו) עם ההתנהלות. לא הגיוני שהם יפרסמו בעיתונות שהם ימסרו דירות לפני הזמן, והימרו על חודש אפריל, אחר כך שמתקרבים למועד, התקשרתי המון פעמים לויקטוריה במהלך אפריל מאי יוני ונמסר לי שהם עומדים בזמנים כלומר הדירות ימסרו בחודש יולי - אני מאמינה שאני לא היחידה שקיבלה תשובות כאלו, וכתוצאה מכך דיירים התארגנו בהתאם... אחר כך מחודש יולי הם אומרים לנו עוד שבועיים באופן קבוע עד היום, אנחנו בסך הכל מבקשים תשובה יותר עיניינית, לא יתכן שהם לא צופים איחור של כל כך הרבה זמן - לפחות אם מתקשרים אליכם, תגידו - לא נמסור במועד החוזה - נקודה,!! וזו תשובה לגיטימית שגם אם לא נעים לקבל אותה, נקבל בסופו של דבר. זו סוגיה אחת, סוגיה נוספת היא נושא האחריות, כל אחד מוריד מעצמו את האחריות, דניה שולחים לזיתוני וזיתוני לדניה, לא מחזיקה מהתנהגות כזו, להבא אני אחשוב אם כדאי לי לרכוש דירה במתכונת כזו, בה יש יזם וקבלן....
בלי להשתחצן אבל אני חושבת שמי שלא נימצא בסיטואציה שלנו (דיירי אקו שלב א') ומנסה לקבל תשובות - לא יוכל להבין אותנו עד הסוף...גם אם הדברים מתבצעים במסגרת החוזה, יש התנהלות לה אתה מצפה כאשר אתה משקיע את מרב כספך!