שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
מערכת החינוך וילדים

הנושא כל בתי הספר היסודיים בכפר סבא עוברים לאופק חדש

כל בתי הספר היסודיים בכפר סבא עוברים לאופק חדש 15 שנים 11 חודשים ago #7717

• guy-sh
  • guy-sh's Avatar
  • לא מחובר
  • Administrator
  • שבירו - בנין 1
  • Thank you received: 1
הודעה מדובר עירית כפר סבא:

בשבוע שעבר הגיע שר החינוך, גדעון סער, לביקור בכפר-סבא. השר, אשר התרשם עד מאוד ממערכת החינוך בעיר, החליט להיענות לבקשת ראש העיר, יהודה בן-חמו ואנשי אגף החינוך, והודיע כי כל בתי הספר היסודיים בעיר ייכנסו לתכנית "אופק חדש" כבר בשנת הלימודים הקרובה (תשע"א).

ראש העיר, יהודה בן-חמו: "ברצוני לברך את שר החינוך על החלטתו החשובה, אשר תצעיד קדימה את מערכת החינוך בכפר-סבא. אנו שמים את החינוך בראש מעיינינו, הן מבחינת הקצאת משאבים, והן מבחינת התוויית מדיניות. ואכן, ההשקעה הרבה מניבה פירות, החל בהישגים הלימודיים, המשך באחוזי ההתנדבות וכלה בגיוס לצבא".

דב רקוביץ', מנהל אגף החינוך העירייה: "אנשי אגף החינוך בראשותי ואנשי מחוז מרכז במשרד החינוך סברנו כי נכון יהיה שכול בתי הספר היסודיים בעיר יכללו בתכנית "אופק חדש". אני שמח על החלטת השר וזוהי הזדמנות להודות לכול העושים במלאכת החינוך, לשלוח ברכת הצלחה לבתי הספר המצטרפים לתכנית ויישר כוח ל"וותיקים"."

שר החינוך גדעון סער אמר במהלך הביקור בשבוע שעבר: "ברצוני לברך את ראש העיר ואנשי אגף החינוך על העשייה החינוכית הענפה בעיר. אין ספק כי כפר-סבא מצטיינת בתחום החינוך. עליכם להוביל ולרוץ לפני המחנה".
גיא שמואלי
מנהל האתר
כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה:כל בתי הספר היסודיים בכפר סבא עוברים לאופק חדש 15 שנים 11 חודשים ago #7719

• הברפלד
  • הברפלד's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
  • בוני התיכון
זה אכן מרגש לשמוע שאנו עוברים לעיר השמה דגש על חינוך הילדים.
אך היכן ילדינו אמורים להתחנך?
התכנון להקמת בתי ספר בעתיד הקרוב/רחוק אינו מספק, ובטח שלא לצופף אותם עם ילדי סורקיס בבית ספר שלא אמור לקבל כמות כל כך גדולה של תלמידים.
אני מקווה שהביקור של שר החינוך בכפר סבא יקדם תקציבים להקמת בתי ספר במתחמים שלנו ובהקדם האפשרי.
לשם כך יש להתאגד ולדרוש זאת.

תגובה:כל בתי הספר היסודיים בכפר סבא עוברים לאופק חדש 15 שנים 11 חודשים ago #7720

• דורית
  • דורית's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • שבירו - בניין 7
שאלה:
אופק חדש אומר יום לימודים עד 16:00 ?
סתם שילמתי לצהרון מקדמה... ?

תגובה:כל בתי הספר היסודיים בכפר סבא עוברים לאופק חדש 15 שנים 11 חודשים ago #7721

• שלומי
  • שלומי's Avatar
אבנר הברפלד תוכל ליצור עימי קשר ?
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

שלומי טל

תגובה:כל בתי הספר היסודיים בכפר סבא עוברים לאופק חדש 15 שנים 11 חודשים ago #7728

• יריב
  • יריב's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • הזמר העברי
עכשיו צריך רק בית ספר
אופק יש
חדש יש
בית ספר עדיין אין
שימרו על רוכבי האופניים

תגובה:כל בתי הספר היסודיים בכפר סבא עוברים לאופק חדש 15 שנים 11 חודשים ago #7730

• guy-sh
  • guy-sh's Avatar
  • לא מחובר
  • Administrator
  • שבירו - בנין 1
  • Thank you received: 1
בתי ספר יהיו בשכונה.
תהליך הקמה של בית ספר הוא מורכב ומסובך.
הנושא נמצא בטיפול בעיריה ומקודם במהירות.
בשלב הראשון של האכלוס, בית הספר סורקיס ייתן מענה לילדי השכונה ובימים אלה הוא עובר הרחבה משמעותית.
בואו נשמור על פרופורציות...
גיא שמואלי
מנהל האתר
כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות

תגובה:כל בתי הספר היסודיים בכפר סבא עוברים לאופק חדש 15 שנים 11 חודשים ago #7731

• מאיה הירוקה
  • מאיה הירוקה's Avatar
רק אותי מטרידה התוכנית הזאת?

הבית ספר בסופו של דבר יקום , מזה אני לא מוטרדת.
אני יותר מוטרדת מהתוכנית הזאת.
שמעתי דברים שליליים על התוכנית הזאת. האם מישהו מכיר יותר מקרוב את התוכנית הזאת וכול להגיד דברים חיוביים עליה?
איך ילד יכול ללמוד משעה 8:00 בבוקר עד 16:00 ?
זה לא שוחק את המורים?

תגובה:כל בתי הספר היסודיים בכפר סבא עוברים לאופק חדש 15 שנים 11 חודשים ago #7733

• Chen
  • Chen's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
מישהו יכול להעלות על הכתב את עיקרי התוכנית , שעות לימוד , מספר ימי הלימוד , תכנים וכו ....

תגובה:כל בתי הספר היסודיים בכפר סבא עוברים לאופק חדש 15 שנים 11 חודשים ago #7735

• הילה
  • הילה's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • אקו בניין 4
שאלתי חברה שלי, מחנכת בבית ספר יסודי בפ"ת (שגם פועל באופק חדש), ציינה שהשעות לא מוגברות, ולא מסיימים מאוחר יותר. מה שכן, המורות מוציאות בשעות חופשיות שלהן קבוצת ילדים לתגבור מתוך השיעור.יתרון לתלמיד- תגבור בקבוצה קטנה. חיסרון- הפסד חומר הנלמד בכיתה באותו הזמן. זה בגדול, אלא אם יש דברים אחרים שמיושמים רק בחלק מבתי הספר...
מציינת שיש חילוקי דיעות לגבי התכנית.

תגובה:כל בתי הספר היסודיים בכפר סבא עוברים לאופק חדש 15 שנים 11 חודשים ago #7739

• לילך ואבי
  • לילך ואבי's Avatar
בני לומד היום בבי"ס ובו אופק חדש... פרט לשליש כזה או אחר שקבוצת ילדים לומדת שעה שישית אין לזה השפעה... תאמינו לי אופק חדש זאת הבעיה האחרונה שצריכה להטריד ... איפה יהיה האופק החדש הרבה יותר חשוב.