שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
מערכת החינוך וילדים

הנושא גן יול"א כן יהיה פיזית בשכונה

גן יול"א כן יהיה פיזית בשכונה 16 שנים 4 חודשים ago #5902

• איל
  • איל's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • אקו א'
לאחר פגישה שהייתה לי עם מנהלת גני ילדים בעירייה, היא אמרה לי שמתוכננים להיבנות 2 גנים חדשים, גן טרום חובה וגן חובה גם במתחם 60 וגם במתחם 80 – כבר בשנה הקרובה. ככל הנראה במתחם 60 הם יבנו כבר לשנה הקרובה היות ומתחם זה מתאכלס בקרוב (שבירו ואקו). במתחם 80 אולי זה ידחה לשנה שאחרי. אם הגנים האלו יהיו גנים קצרים או גני יול"א – זה כבר תלוי בביקוש. הביקוש בא לידי ביטוי אך ורק בטפסי ההרשמה.

זאת אומרת שכן יהיה גן יול"א בשכונה החדשה - אבל זה תלוי רק בנו - התושבים הרושמים את ילדיהם. אם נרשם לגן יול"א אז הגן יהיה גן יול"א - זה מאד פשוט.

עדיין לא מאוחר. למי שעדיין לא נרשם ורוצה שיהיה גן יול"א - נא לרשום ליול"א - לא לפחד שלא יהיה.

אני אישית עובר לאקו שלב א' באוגוסט, ואני רשמתי שני ילדים לגן חובה יול"א. אני מאד מקווה שכל מי שרצה עשה כמוני, כי אז זה מה שיהיה לנו.
בקשר לשעת סיום היול"א:
בשבוע הבא ביום רביעי 10.2 תתקיים ישיבת מועצה פתוחה לציבור בעניין הזה, בלשכת ראש העיר בויצמן 135. כל מי שרוצה לבוא מוזמן. ככל שנפעיל יותר לחץ, כך יגברו הסיכויים שזה ישתנה.

אנחנו הרבה ויש לנו כח לשנות. צריך להיות אופטימיים ולבקש מה שרוצים.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה:גן יול"א כן יהיה פיזית בשכונה 16 שנים 4 חודשים ago #6064

• ss
  • ss's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
היי,
אני ואישתי התעורננו (כרגיל) מאוחר.
דיברנו עם העירייה עכשיו. אמרו לנו שיש הרשמה מאוחרת וצריך להגיע לעירייה ביום שלישי הבא ע"מ לרשום את הילדה.
לגבי ישיבת המועצה מחר, מתי היא? אולי אנחנו נבוא.

תגובה:גן יול"א כן יהיה פיזית בשכונה 16 שנים 4 חודשים ago #6065

• ss
  • ss's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
האמת שלא בדיוק התעוררנו מאוחר, כי אישתי התקשרה לפני חודש לעיריית כפר סבא, וממש לא אמרו לנו על האופציה שיפתח גן בשכונה הירוקה, למרות שאישתי ציינה כמה פעמים שאנחנו נגור שם.
רק בעקבות הפוסטים שלך הבנו שקיימת אופציה כזו, אנחנו מאוד מקווים שזה ייצא לפועל.

תגובה:גן יול"א כן יהיה פיזית בשכונה 16 שנים 4 חודשים ago #6067

• הילה
  • הילה's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • אקו בניין 4
בשלב זה בכל מקרה אתם צריכים לרשום לגן קיים שאתם הכי מעדיפים. במידה ויפתחו גן בשכונה הירוקה, הם ישבצו בו את ילדי השכונה אוטומטית ויעדכנו אותנו.

תגובה:גן יול 16 שנים 4 חודשים ago #6082

• איל
  • איל's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • אקו א'
הישיבה בעירייה לגבי הארכת שעת פעילות הגנים היא בשעה 19:00. יום ד' 10.2. ויצמן 135.