שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
מערכת החינוך וילדים
  • עמוד:
  • 1
  • 2

הנושא נסיעה לת"א באוטובוס 567 וחניית הרכב בתחנה קרובה

תגובה: נסיעה לת"א באוטובוס 567 וחניית הרכב בתחנה קרובה 12 שנים 10 חודשים ago #25393

הבעיה שדירה שקרובה לצומת רעננה בטח פחות שקטה והאויר בה פחות נקי.. דילמה.
תודה רבה על העזרה.
נחשוב על פתרון.
המשך יום נעים.
שלומית
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: נסיעה לת"א באוטובוס 567 וחניית הרכב בתחנה קרובה 12 שנים 10 חודשים ago #25395

• RIO
  • RIO's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
לא בהכרח במידה ואת רוכשת דירה ליד הכניסה מבן יהודה את לא חייבת להיות קרובה לכביש 4. כמו הבתים ליד הבית ספר או ליד תחנת דלק/קניון בבניה.

תגובה: נסיעה לת"א באוטובוס 567 וחניית הרכב בתחנה קרובה 12 שנים 10 חודשים ago #25404

• הוד וקרן
  • הוד וקרן's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • פרץ לוזון- אהוד מנור 16
שלומית, את מעלה פה דילמות רציניות ואני מכיר כאלה שגם התחבטו בנושא.
קודם כל אני חושב שמה שחשוב זה האיכות חיים שלך ושל משפחתך-
אם לקנות דירה בכפ"ס הירוקה תגרום לך סבל בלחפש חנייה, לבזבז כסף על אוטו/מונית וגם להיתקע בפקקים בתל-אביב אז תחשבי על זה שוב.
מצד שני אני מכיר אנשים שמבחינתם לגור בכפס הירוקה שווה את כל הטרחה הזו.
קחי בחשבון שמיקום העבודה זה לא משהו קבוע (לפחות לא בהיי טק :-)

בהתחשב בגנים והבתי-ספר ואז הגעה לאוטובוס, כנראה רכב קטן יהיה פתרון טוב. תעשי ניסיון ותבדקי האם יש חנייה בשעות האמורות ליד תחנת האוטובוס.

לא הייתי קונה דירה רק בשביל המיקום ליד אוטובוס זה או אחר (ראה בן-יהודה, כביש 4 וכו)

בהצלחה

תגובה: נסיעה לת"א באוטובוס 567 וחניית הרכב בתחנה קרובה 12 שנים 10 חודשים ago #25419

היי שלומית,
אני לא יודעת היכן התחנה של 567 ברחוב טשרניחובסקי אך אם היא נמצאת בצד הכי דרומי שלו יש מגרש חנייה די קרוב. מול לשכת מס הכנסה ובית המשפט (הממוקמים בתחילת הרחוב בסמוך לתחנה המרכזית) ישנו חניון כורכר די גדול שבשעות הבוקר לא תהיה לך כל בעיה לחנות שם בנוחות.
מקווה שעזרתי ובהצלחה,
שירי

תגובה: נסיעה לת"א באוטובוס 567 וחניית הרכב בתחנה קרובה 12 שנים 9 חודשים ago #25421

• janna
  • janna's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
מסכימה על החניון כורכר מול מס הכנסה, זה בערך דקה הליכה מתחנת האוטובוס על טשרנחובסקי. אפשר גם לחנות באזור של רחוב סירני, בדרך כלל אין שם בעית חניה וגם מדובר בדקה הליכה לאותה חתנת אוטובוס (רק מהצד השני).

ובכלל אם יוצאים כל כך מוקדם מהבית כשעוד אין פקקים זה סתם סיבוך באוטובוס. בשעה כל כך מוקדמת הנסיעה תיקח לך 25 דקות ברכב ותתארך לכמעט שעה באוטובוס וזה עוד בלי להוסיף את העשר דקות שבהם תצאי מהבית ותחני במקום אחר כדי להגיע לתחנת האוטובוס.
הקו הזה לא כל כך יעיל ויש לו ים תחנות בבני ברק וברמת גן. מציעה לך להסתכל באתר של אגד ולראות שלוקח לו שעה להגיע מכפר סבא לתחנה מרכזית תל אביב.

תגובה: נסיעה לת"א באוטובוס 567 וחניית הרכב בתחנה קרובה 12 שנים 9 חודשים ago #25428

היי שירי,
תודה רבה על דברייך.
אבדוק זאת כמובן.
אגב, לאיזה מתחם עברת? 60 או 80?
האם מומלץ? אשמח לשמוע קצת בהרחבה אם אפשר.
ואיך ממערכת החינוך? גני עירייה? ביה"ס הירוק?
תודה ושבוע מצוין.
שלומית

תגובה: נסיעה לת"א באוטובוס 567 וחניית הרכב בתחנה קרובה 12 שנים 9 חודשים ago #25429

היי ובוקר טוב,
תודה רבה על התגובה..
זה נכון שאם כבר מחזיקים רכב, ובהנחה שמקום העבודה יתן לי חניה ללא תשלום, עדיף לנסוע אתו עד ת"א.
הבעיה= וידוי אישי- אני קצת חוששת מנהיגה ארוכה.
כיום ללא רכב ולמעשה צריכה לחזור לנהוג אחרי הפסקה של שלוש שנים..
מלחיץ אותי לעבור לדירה שבה אני מחוייבת לנהוג נהיגה ארוכה.
יתכן שכשאצבור בטחון על הכביש, נסיעה ברכב עד לעבודה תהיה מתבקשת.
אשמח לשמוע קצת יותר על מתחמי 60 ו80, על מע' החינוך ובכלל.
תודה רבה ושבוע מצויין.
שלומית
  • עמוד:
  • 1
  • 2