שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
מערכת החינוך וילדים
  • עמוד:
  • 1
  • 2

הנושא שלום, רציתי לדעת מה זמני הנסיעה מהשכ' לעזריאלי

תגובה: שלום, רציתי לדעת מה זמני הנסיעה מהשכ' לעזריאלי 13 שנים 3 חודשים ago #23681

• אייל
  • אייל's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • ק. רכישה מתחם 60
רק צריך לשים לב שבקרוב מתחילים לעבוד על המחלף ברעננה מרכז וכביש 531, ונראה לי שיהיה שם בלאגן לא קטן בהתחלה. רקה מקרה שעובדים בצומת בני דרור, במשך תקופה ארוכה היו פקקים מעט אחרי צומת רעננה מרכז.
קח בחשבון 30-50 דקות להלוך וזמן זהה לחזור. אין מדע מדוייק כל יום הוא אחר (פתאום תאונה, אוטו נתקע, רמזור לא עובד, גשם וכו')
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: שלום, רציתי לדעת מה זמני הנסיעה מהשכ' לעזריאלי 13 שנים 3 חודשים ago #23682

• roei
  • roei's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
30-50 דק' זה יחסית נסבל, אבל ממה שאני מבין נסיעה לעזריאלי מדובר כבר על שעה ואפילו יותר, וזה קצת בעייתי, לנסוע שעה יותר לכיוון זה כבר סיפור אחר מ 30-50 דק'. יש פה אנשים שעובדים באזור עזריאלי ונוסעים בשעות האלה (7:40 בהלוך, 17:00 בחזור) ויכולים לתת זמן ממוצע. תודה מראש לכולם, זה פשוט ממש חשוב לנו עניין הנסיעות.

תגובה: שלום, רציתי לדעת מה זמני הנסיעה מהשכ' לעזריאלי 13 שנים 3 חודשים ago #23686

• יוסי
  • יוסי's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
אני יכול לומר לכם שאני עובד באזור רחובות ולוקח לי בבוקר מקסימום שעה, לעיתים פחות. בערב זה כבר סיפור אחר והולך יותר מהר, לפעמים גם 40 דקות.
זה ממש לא נורא, אני עושה את זה כבר שנה. בבוקר, משום מה, הזמן עובר יותר מהר (אולי כי עוד לא ערים לגמרי :ם)) ובערב ממילא הנסיעה קצרה יחסית.
שומעים מוזיקה, או טל ואביעד וכיו"ב.
בקיצור, אם הכל טוב, אז לא מתלוננים על עוד קצת זמן נסיעה...
:ם)
  • עמוד:
  • 1
  • 2