שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
מערכת החינוך וילדים
  • עמוד:
  • 1
  • 2

הנושא מצוקת הגנים הפרטיים והמשפחתונים בשכונה הירוקה

תגובה: מצוקת הגנים הפרטיים והמשפחתונים בשכונה הירוקה 14 שנים 3 שבועות ago #19187

את יודעת אם יש לה קבוצה של גילאי שנתיים+?
בגן פסטל למשל רובם קטנטנים(תודה ללי הגננת שם, שהיתה כל כך בסדר ואמרה לי את זה בשיחתינו הטלפונית) תודה!
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: מצוקת הגנים הפרטיים והמשפחתונים בשכונה הירוקה 14 שנים 3 שבועות ago #19191

• אירה
  • אירה's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
שלום לכולם,
אחותי ואני עוברות לגור בשכונה הירוקה בחודש יולי.
אנחנו פותחות תינוקיה בשכונה, אנחנו מודעות לכך שמכוון שאין באפשרותינו עדיין להראות את המקום הורים רבים יהססו אך אנו בכל זאת רוצות להתחיל בשיחות עם הורים שמעוניינים בכך, לפרטים ושמירת מקום ניתן לפנות ל:
אירה 0504060155 אחרי 16:30
יאנה 0509433589אחרי 14:30
חג פסח שמח

תגובה: מצוקת הגנים הפרטיים והמשפחתונים בשכונה הירוקה 14 שנים 2 שבועות ago #19199

היי חני
אני לא רוצה לבאס אותך אבל לפי מה שהבנתי לא נשאר מקום פנוי אצל מיטל מגן ילדודס.
אני (לצערי הרב) הייתי אצלה לפניי כחודש בערך ומאוד התרשמתי וגם קיבלתי המלצות אבל לא יכולתי לסגור כי היתה לנו דחייה עם הקבלן ולא יכולתי לעשות את הנסיעות מאזור פ"ת כול יום,
דיברתי עם מיטל לפניי כשבוע בערך והייתי המומה לשמוע כי היא מלאה בשני הכיתות שלה לשנה הבאה
אני אוכלת את עצמי מאז איך פספסתי הרשמה אליה,ממליצה לך בחום לא לחכות ולסגור מבעוד מועד את ההרשמה איפה שתראי לנכון ולא להתאכזב כמוני..
בהצלחה

תגובה: מצוקת הגנים הפרטיים והמשפחתונים בשכונה הירוקה 14 שנים 2 שבועות ago #19200

אני חושבת שנכנסתי לשאננות בגלל כל הידיעות על אנשים שרשמו הרשמה כפולה, אז החלטתי לחכות שאלו יתקבלו לגנים העירוניים ואז יתפנה לנו מקום כי בכל מקרה הייתי רוצה לשים אותה השנה,לעוד שנה, בגן פרטי.
תודה על המידע!

תגובה: מצוקת הגנים הפרטיים והמשפחתונים בשכונה הירוקה 14 שנים 2 שבועות ago #19202

• אירה
  • אירה's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
חג שמח לכולם,
אני עוברת לגור בשכונה הקיץ והבנתי שאין בית ספר יסודי עדיין איפה לומדים הילדים ואיך מגיעים האם יש הסעות או משהו?

תגובה: מצוקת הגנים הפרטיים והמשפחתונים בשכונה הירוקה 14 שנים 2 שבועות ago #19203

• יריב
  • יריב's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • הזמר העברי
יסודי חדש יהיה בשכונה בשנת הלימודים החדשה, לתלמידי א-ד בשלב זה.
ה-ו ימשיכו ללמוד בסורקיס, יש הסעות נכון להיום, לא ידוע לגבי שנה הבאה.
שימרו על רוכבי האופניים

תגובה: מצוקת הגנים הפרטיים והמשפחתונים בשכונה הירוקה 14 שנים 2 שבועות ago #19204

• אירה
  • אירה's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
תודה יריב מתאים לנו הבן שלי עולה ל ג'
  • עמוד:
  • 1
  • 2