הוד וקרן,
תשובתך מאוד החלטית וכביכול לא משאירה מקום לתהיות. השאלה היא מניין לך ההחלטיות הזו?
אני מציע לא לצאת בהכרזות נחרצות על מה שיהיה או לא יהיה בשנה הבאה. לפחות תוסיף: "למיטב ידיעתי" או "ככל הידוע לי" וכו'.
מנהל מחלקת החינוך, דב רקוביץ בכבודו ובעצמו, אמר שההחלטות לגבי שיבוץ הילדים לבית הספר יהיו לאחר שתהליך הרישום, שאמור להתחיל בקרוב, יסתיים.
עוד נאמר על ידי מחלקת החינוך כי בבית הספר החדש שיפתח בשנהל הבאה יהיו בנויים 12 כיתות. אגב, בית הספר במתחם 80 אמור להיפתח שנה לאחר מכן - ספט 2013.
אם תהיה החלטה גורפת או התניה כזו או אחרת כמו מה שאתה כותב, שבבית הספר יהיו רק כיתות א' עד ג', אני מאמין כי הדבר יתפרסם באופן רשמי כחלק ממכתבי הרישום שישלחו להורים, על מנת שלא יהיה רישום סתם לבית הספר.
אם לא תהיה התניה כזו מראש, על כל הורה לרשום ולבקש לשבץ את בנו/בתו למוסד החינוכי בו הוא רוצה שבנו/בתו יהיו.
אני מציע לכולם לא להסתמך על ידיעות אדם כזה או אחר בפורום ולקחת כל מה שנאמר כאן בערבון מוגבל.
על כל הורה החובה לבדוק בעצמו מול מחלקת הרישום בעירייה.
אם למישהו יש שאלה בנוגע לפיתוח השכונה או לבית הספר באופן ספציפי, אשמח לנסות לעזור בכל עניין.
ניתן ליצור קשר לאימייל ועד השכונה:
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
לא אכנס לדיונים בפורום.
בברכה,
איל ולדמן
יו"ר ועד שכונת הזמר העברי.