שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
מערכת החינוך וילדים

הנושא גנים קצרים במתחם 60

גנים קצרים במתחם 60 15 שנים 2 ימים ago #14966

• עירית
  • עירית's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
היי..
יצא לי היום להיות בעיריה ולרחרח קצת לגבי השיבוצים לגנים קצרים..
נדהמתי לשמוע שמתוכנן במתחם 60 רק גן קצר אחד שזהו הגן שכבר קיים - גן יסמין והוא יהיה טרום-חובה וחובה. הבן שלי שנולד ביולי הוא גבולי מבחינת הגיל ויש מצב שישבצו אותו לטרום טרום וט. חובה שנמצא בסביוני הכפר. לדעתי זו ממש שערוריה ! בעיריה טוענים שאין מספיק ביקוש לגן קצר. זה נשמע לי ממש מוזר שבשכונה כזו גדולה אין לפחות 30 ילדים שנרשמו לגן קצר.. אבל אולי אני טועה????
(אגב, על אותו משקל.. הבנתי שהרבה ילדי יול"א שגרים במתחם 60, ובינהם כאלו שגרים כבר למעלה משנה, שובצו ליול"א ב - 80- ממש מרגיז! ומעיד על תיכנון לקוי ביותר מצד מח' החינוך)
אשמח לשמוע תגובות שלכם ואולי יהיה עוד סיכוי לשנות...?
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: גנים קצרים במתחם 60 15 שנים 1 יום ago #14968

• Chen
  • Chen's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
אין עם מי לדבר..... חלם , מועדי הערעור גם חלפו להם (לנרשמי יול"א) , אם זה לא היה עצוב זה היה בטוח מצחיק , היה כל כך הרבה זמן להערך ולתכנן , אבל זה מה יש..... התקווה היא שלקראת שנה הבאה הדברים ישתנו והתכנון יהיה טוב יותר.
לגבי גנים קצרים , גרף הביקוש אליהם במגמת ירידה כבר כמה וכמה שנים - לא מפליא אותי שיש 3 גני יול"א וגן אחד קצר במתחם....

תגובה: גנים קצרים במתחם 60 15 שנים 1 יום ago #14977

• הילה
  • הילה's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • אקו בניין 4
הי עירית
30 ילדים בטוח נרשמו, ומן הסתם אף יותר, אבל קחי בחשבון שמשהו כמו 12 ממשיכים ביסמין מהשנה הנוכחית שעוברים מטרום לשנתון חובה, ובמקומות שנשארו יש קדימות לילדי חובה קודם כל, כך שאני מניחה שלא ישארו הרבה מקומות לטרום חובה.. אני מניחה שהגן שישובצו ילדי הטרום שלא יהיו ביסמין הוא לוטם. גם אצלנו הוא גבולי, יליד יוני, ולמרות שלוטם סך הכל גן טוב,יש לי תקווה שישובץ ביסמין ונוכל ללכת לגן ברגל :)