שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
מערכת החינוך וילדים

הנושא חשוב: צפי אכלוס בשכונה וגני עיריה לספטמבר 2011

תגובה: חשוב: צפי אכלוס בשכונה וגני עיריה לספטמבר 2011 15 שנים 5 חודשים ago #12572

שלום,
אנחנו עתידים להיכנס באוגוסט 2011 בפרוייקט קירת במתחם 80.
ילד בן 4 עולה לגן טרום חובה .
מעוניינים ביול"א.
בשיחה שערכתי עם מחלקת החינוך לפני שבוע ההנחיות שניתנו לי במילוי הטופס הרשמה היום , עדיפות ראשונה גן ב-80 יול"א , עדיפות שניה גן סביון במרכז העיר יול"א . הגן מוגבל עד 31 ילדים ומעבר לזה הם מפנים לגן אחר . יש לי תחושה שהם בעצמם לא יודעים מה הם עושים שם בעירייה וזה קצת מדאיג .
בכל מקרה אשמח להצטרף לפגישה , ניתן לשלוח לי מייל ל: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
תודה
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: חשוב: צפי אכלוס בשכונה וגני עיריה לספטמבר 2011 15 שנים 5 חודשים ago #12574

• Idit
  • Idit's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • אקו 7 (שלב ב')
ליאת, לי יש במייל תשובה של סגנית מנהלת מחלקת גני ילדים שכתבה לי שאין צורך למלא עדיפות שניה אלא את הגן הקיים בשכונה שרלוונטי (אצלי לוטוס). נראה לי שעדיף לשאול בעת ההרשמה כדי להיות בטוחים (אלא אם כן את מוכנה לקבל שיבוץ בתוך העיר ולא בשכונה).
עוד לא חשבתי על זה עד הסוף, אבל אני חושבת שאני מעדיפה למצוא סידור אחר אם לא יהיה יול"א רלוונטי בשכונה, מאשר להכנס לתוך העיר.

תגובה: חשוב: צפי אכלוס בשכונה וגני עיריה לספטמבר 2011 15 שנים 5 חודשים ago #12587

• מאיה
  • מאיה's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
Idit שלום,
זה בדיוק מה שנאמר גם לי - שאין צורך לרשום עדיפות שניה אלא רק עדיפות ראשונה, את הגן בשכונה: לוטוס (יול"א עד 17:00)
וע"פ הדרישה שתהיה לגן הזה הם יחליטו מה לעשות וימצאו פתרונות לאלו שרוצים יול"א עד 17:00.

גם אני רושמת את בני שיהיה בן 4.3 בספטמבר בעדיפות ראשונה לגן לוטוס, בתקווה כמובן שהם ימצאו פתרון הולם לביקוש הרב. (גם אני מעדיפה למצוא חלופה אחרת במידה ולא יהיה יול"א מאשר להכנס בבוקר לעיר)

תגובה: חשוב: צפי אכלוס בשכונה וגני עיריה לספטמבר 2011 15 שנים 5 חודשים ago #12588

• סיון
  • סיון's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • מנרב בניין B
האם יש ממש הבדל בין גן עם צהרון ליול"א?
(עד עכשיו היינו בפרטי...)
מה רושמים באופציה שניה? האם ידוע על אילו גנים יהיו במתחם 80? שיהיה אפשר להירשם כבר עכשיו? או שתהיה אופציה לשינוי אחרי שיהיה יותר מידע על גנים חדשים?
משפ' קולנדר
עוברת לכפר סבא

תגובה: חשוב: צפי אכלוס בשכונה וגני עיריה לספטמבר 2011 15 שנים 5 חודשים ago #12590

• הילה
  • הילה's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • אקו בניין 4
יש הבדל משמעותי. בגן יולא הילדים נמצאים כל היום בגן עד השעה ארבע. או שעה חמש בגן לוטוס. גן רגיל מסתיים באחת וחצי, וההסעה של הצהרון אוספת את הילדים לצהרון עד שעה חמש.
אנחנו הלכנו על האופציה השנייה מאחר ולהגיע לגן עד שעה ארבע זה לא היה אפשרי מבחינתי, ויולא עד חמש נתן לי פתרון רק לילד אחד, כך שהם היום בגנים עד הצהריים ובצהרון מפגשים לאחריו עד ארבע וחצי שאני אוספת אותם. מעבר לכך, לדעתי יש בזה גם גיוון מאשר להיות מהבוקר עד ארבע וחצי באותו הגן. הם משנים מסגרת, משחקים, חוגים וכד' וגם פוגשים ילדים אחרים ויוצרים חברויות. בצהרון יש גם אפשרות לקייטנה עד סוף אוגוסט, ופועל בזמן שביתות.

תגובה: חשוב: צפי אכלוס בשכונה וגני עיריה לספטמבר 2011 15 שנים 5 חודשים ago #12605

• DR
  • DR's Avatar
שלום לכולם,
אנחנו עתידים להתאכלס במאי 2011 בקירת מתחם 80 .
הילדה הגדולה שלנו תהיה בת 4.3 בספטמבר ואנו מעוניינים גם בגן יול"א וגם מעוניינים במטפלת או פעוטון לבננו בן חצי שנה.
מכל מה שנאמר כאן האם אנו אמורים לרשום בטופס ההרשמה את גן לוטוס או לרשום שאנו מעוניינים בגן יול"א מתחם 80 ?
נשמח גם לקבל תגובות לגבי גן לוטוס או גנים אחרים באזור
האי-מייל שלנו This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

תגובה: חשוב: צפי אכלוס בשכונה וגני עיריה לספטמבר 2011 15 שנים 5 חודשים ago #12606

• אוהד
  • אוהד's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
  • ECO בנין 3
שלום לכולם,
אנחנו גרים בפרויקט אקו(רחוב יאיר רוזנבלום)
הילדה שלנו תהיה בת 3 ושלושה חודשים בספטמבר 2011.
מעונינים בגן יול"א עד 17:00 (לוטוס)
תודה

תגובה: חשוב: צפי אכלוס בשכונה וגני עיריה לספטמבר 2011 15 שנים 5 חודשים ago #12610

• Uri Ron
  • Uri Ron's Avatar
שלום,

גם לנו בת שעולה לגן חובה, ואנחנו רוצים לנסות לדאוג לגן יול"א במתחם 60 בשנה הבאה.

לפיכך אנחנו מעוניינים לארגן רשימה של כל המשפחות שרוצות לרשום ילדיהם לגן חובה יול"א בשנה הבאה (ספטמבר 2011), וננסה לפעול מול העירייה בעניין באופן מרוכז.

אנא כתבו לנו במייל - This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

תודה,
אורי ומיכל

תגובה: חשוב: צפי אכלוס בשכונה וגני עיריה לספטמבר 2011 15 שנים 5 חודשים ago #12660

מתחם 80 פרוייקט פארק שאול.
צפי איכלוס ספטמבר 2011

מעוניינת בגן יול"א טרום טרום חובה.

אגב במפת הגנים של העירייה מתחם 80 אינו קיים בכלל..
ראיתי שם מבנה שרשום כגן ילדים שבבניה אבל לא ברור מתי נפתח וכו'

תגובה: חשוב: צפי אכלוס בשכונה וגני עיריה לספטמבר 2011 15 שנים 5 חודשים ago #12682

• eyal
  • eyal's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
מתחם 60, שבירו בניין 6

בת לגן חובה יולא
בן לגן טרום חובה יולא

איל וקרן

תגובה: חשוב: צפי אכלוס בשכונה וגני עיריה לספטמבר 2011 15 שנים 5 חודשים ago #12686

• ss
  • ss's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
היי,
אנחנו מפרוייקט VIEW (גלעד את ענת).
הילדה תיהיה בת 4 ו3 חודשים בספט'.
אנו נרצה גן טרום חובה יול"א.

ראינו שהוקם גן ילדים צמוד לפרוייקט שלנו. הוא כבר די גמור אז אני מעריך ששם יהיה הגן. תקנו אותי אם אני טועה.

שי.

תגובה: חשוב: צפי אכלוס בשכונה וגני עיריה לספטמבר 2011 15 שנים 5 חודשים ago #12687

• סיון
  • סיון's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • מנרב בניין B
אתמול הייתי במח' החינוך לרשום את הילדים, לפי ההנחיות שלהם יש לרשום ללוטוס למי שרוצה יול"א. מסרו לי כי בוודאות יהיה יולא במתחם 80 וגם גן רגיל. אחרי שראיתי את ההסעות לצהרון אנחנו נוותר עליו.
משפ' קולנדר
עוברת לכפר סבא